Vad bör jag tänka på när man väljer mellan Campgrounds?

första beaktande när man väljer mellan campingplatser navigerar bokningen. Du vill veta så mycket som möjligt om var och hur långt i förväg du behöver göra reservationer. Var medveten om att vissa campingplatser har först till kvarn politik, för vissa, om inte alla sina campingplatser. Du kanske föredrar en campingplats som tar reservationer i förväg, istället för att visa upp bara för att finna det finns inga campingplatser finns. Det hjälper också om att reservera är en praktisk process, som helt enkelt att anmäla sig och betala för er camping online. Ta reda på om du måste betala i sin helhet i förväg eller om du kan ge en insättning. Det är viktigt att veta vilken hjälp du har om du måste avboka din reservation.

Många campingplatser och parker RV, särskilt de som är statskontrollerade eller nationalparker, erbjuda webbsidor som innehåller kartor på sina platser. Du kan hitta vägbeskrivningar och förbättra din förmåga att välja en stor campingplats genom att titta på kartan och lära sig hur nära er camping kommer till toaletter, rinnande vatten, och diverse andra bekvämligheter.

Tänk också på att campingplatser varierar och en del har endast möjlighet att ta emot små husvagnar eller tält, så se till att du väljer en campingplats som är lämplig storlek och ställa upp för dina behov. Kontrollera strömstyrka för webbplatser som erbjuder el. Många campare behöver 30 ampere, men campingplatser har webbplatser som sträcker sig från 20 till 50 ampere.

Titta sedan under de bekvämligheter som erbjuds av olika camping. Kontrollera om det finns "riktiga" duschar med varmt och kallt rinnande vatten i stället för att kalla duschar avsedda för att skölja bort före eller efter bad. Ta reda på om det finns Flushable toaletter, i stället för en "pit" toalett, vilket egentligen är ett uthus typ av anläggning.

Se om en grill tillhandahålls på campingen eller om du behöver ta med din egen. Kontrollera om det finns en picknick bord, helst en täckt en. Det är också en bra idé att lära sig vilka typer av vilda djur lever i området. Observera också eventuella försiktighetsåtgärder måste du ta till exempel att se mat förvaras på rätt sätt för att undvika att locka allt från tvättbjörn björnar.

En annan viktig fråga för många campare är bekvämlighet med skräp och avfall. Är papperskorgen förfogande området adekvat och bra läge? Är avfallshantering området tillgängligt, rent, välskött, och lätt att använda? Är det gratis för dem som bor på campingplatser eller finns det en avgift för att dumpa avfall? Var och en av dessa överväganden kommer att hjälpa dig att välja mellan campingplatser så att du kan hitta bästa möjliga placering och planera en trevlig campingtur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.