Vad bör jag tänka på när man planerar ett Fairytale Party?

Barn älskar spännande sagor om prinsessor, riddare i skinande rustning, eldsprutande drakar och godmothers älva. Planera en saga fest för ett barn, och hon kan njuta av olika roliga spel och aktiviteter med sina vänner. De flesta av de material som används för en saga parti är billiga och lätta att hitta runt huset.

Först planerar en inbjudan för barnets sagan parti. Vissa människor kan välja att göra en inbjudan som ser ut som ett kungligt dekret. Andra kan välja att skapa en inbjudan formad som ett slott eller en sagobok. Det är viktigt att inbjudan innehåller viktig part detaljer som partiets datum, plats och tema. Be part gästerna att klä sig som sagans tecken att lägga till lite roligare till festligheterna. När inbjudan är utformad, planera aktiviteter och spel för sagan part. Ett enkelt hantverk som barnen kommer att få gör en kunglig krona. Kronor kan göras antingen konstruktion papper eller kort. Partiet kan ha en krona beslut station där part gästerna kan använda en mängd falska pärlor, hantverk skum, knappar, fjädrar och andra dekorationer till sin egen kungliga huvudbonader. En annan intressant hantverk som ska ingå i sagan parten är en magisk trollstav. Besök en lokal järnaffär och köpa nog plugg stavar för att dela ut till varje barn på festen. Klipp några stjärnor från kartong eller affisch ombord också. Därefter förser gästerna med glitter, band, och aluminiumfolie. Barn kan täcka stjärna med folie för att göra det gnistra innan de limma det till plugg stav. Nästa partiet gäster dekorera stavar med rosetter och glitter. En del barn kanske tycker om att spela ett spel som heter Jakten på Askungens sko. I detta spel, en vuxen döljer en fin sko i rummet så parten gästerna kan hitta den. Många butiker säljer klar, högklackade skor som ser ut som Askungens berömda skor. Köp ett par och dölja en i huset. De barn som finner det gömda toffeln vinner ett litet pris, men alla på festen blir att ha roligt försöker den.

Pin-den-Tail-on-the-Dragon är ett traditionellt spel med en saga twist. Rita och laminatet en bild av en drake på affisch ombord, men inte dra sin svans. Gör en separat bild av en svans, laminat den och skär ut den också. Sätt affisch på väggen, ögonbindel ett barn, och lämna henne i svansen med en bit maskeringstejp fastnat på den. Be barnet att försöka fästa svansen till draken bilden.

När det är dags att äta på sagan part, förser gästerna med enkla smörgåsar och rosa lemonad . Föräldrar kan ställa in bordet med en kunglig blå duk så att gästerna kan äta som kungar och drottningar. Kakan kan fashioned i form av en sagobok eller ett slott. Fram färdiga pepparkakor män så att barnen kan dekorera dem med rör av glasyr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.