Vad bör jag tänka på när man planerar en resa till Tahiti?

ligger halvvägs mellan Kalifornien och Australien ligger den kedja av öar som kallas franska Polyneisa. Tahiti är huvudön och Papeete är huvudstad.

Tahiti har sedan länge varit känt som ett tropiskt paradis. Myteristerna från HMS Bounty avseglade till ön efter övertagandet av fartyget. De kom tillbaka eftersom de hade upptäckt hur vacker, vänlig ö det var då kapten Bligh var att samla sin BRÖDFRUKTTRÄD träd. Folk har kommit tillbaka till denna paradisö sedan dess. Det första du bör tänka på när man reser till Tahiti är priset. Det är inte billigt. Det bästa alternativet är att titta på nätet för resebyråer som specialiserat sig på resor till Tahiti. Dessa organ kommer vanligtvis erbjuder paket som inkluderar flyg och planer måltid. Räkna med att betala minst 2. 000 $ US Dollars (USD) per person för resan. Tahiti är en vacker, romantisk plats och är ett populärt mål för semesterfirare, smekmånad, familjer och andra bröllopsresor, där par kan förnya sina äktenskapslöften i en spektakulär traditionell ceremoni.

Tahiti kultur liknar Hawaiian kultur, både med polynesiska rötter. Dock är befolkningen i Tahiti mer homogen och deras kultur är avslappnad, laid-back och vänlig. Även om det ägdes en gång av Frankrike, människor i hotell och restauranger talar engelska, och de flesta invånare talar åtminstone lite engelska. Franska och polynesiska är de officiella språken, dock. US Dollars bör ändras till mellersta Stilla Francs på bankerna.

De flesta resebyråer rekommenderar bara en eller två övernattning i Tahiti sig, eftersom det är mycket större befolkning än de yttersta öarna. Många aktörer kommer att ge resenären att åka till Moorea och Bora Bora för stor del av sin semester. En färja är tillgänglig från Tahiti till Moorea, men transport mellan de andra öarna är vanligtvis hanteras av Air Tahiti, den lokala transportföretaget. Paketresor kommer också att innehålla en air pass, vilket sparar resenären en hel del pengar.

resenärer kommer att hitta många aktiviteter på Tahiti: dykning, snorkling, segling, fiske, ligga på stranden, osv . Tahiti är inte en plats för frenetisk sightseeing och är på flykt under hela resan. Island Cruises är också tillgängliga, liksom kulturella aktiviteter.

bosatta i USA behöver ett giltigt pass för att komma in Tahiti, och stannar under en månad är tillåtet utan visum. Flyg finns dagligen från Los Angeles och tre gånger per vecka från Kennedy Airport i New York City. De flesta paket inkluderar flyg från LA Air Tahiti Nui är det nationella flygbolaget, men Hawaiian Airlines, Air France och Air New Zealand också tjäna Tahiti's Faa'a Airport. Biljettpriser räckvidd på $ 1,100 USD sortiment, så det paketavtal ljudet allt attraktivare.

Flera källor på Internet är tillgängliga för bokning paket och få mer information om Franska Polynesien. Det finns värre saker än att tillbringa din semester i en hängmatta på en strand som gränsar till södra Stilla havet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.