Vad bör jag tänka på när man köper reseförsäkring?

kallas ofta resa försäkring ger reseförsäkring extra skydd för personer som ofta reser i affärer av njutning. Försäkringen ger oftast täckning som är utöver det skydd som andra typer av försäkringar. Reseförsäkring paket kan bara ta upp om någon del av resan, från att ge ersättning för boende-bokning frågor för att täcka oväntade hälsoproblem när utanför omfattas av en traditionell hälso-plan.

Reseförsäkring är ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att hantera oväntade förseningar som leder till extra finansiella kostnader. Till exempel kan flygning försäkringen ger ersättning när ett flyg är försenat och det är nödvändigt att hitta ett hotellrum för natten. Denna form av reseförsäkring kan också bidra till att täcka kostnaderna för att ersätta väsentliga poster när bagaget försvinner eller försenas. Det finns också klausuler i vissa paket reseförsäkring som ger täckning för fel under flygning arrangemang, under förutsättning att felen inte var fel av resenären.

Reseförsäkring kan också ge liknande täckning för kryssningar också. Kryssningen försäkring del av reseförsäkring kan komma i fråga när kryssningen är försenad och hotellbokningar behöva ändras, eller kryssningen är korta och några medel för att arrangera en resa hem kom upp i sista minuten. Vid behov av akut medicinsk vård, många resor försäkringsavtal kommer att ge täckning skött lufttransporten patienten till sjukhus. Dessutom täcker försäkringen ofta kostnader för medicinska förfaranden i fall att de traditionella sjukförsäkringen inte erkänns i den lokala jurisdiktion.

Det finns en rad andra situationer som kan omfattas av reseförsäkring. Akut rättshjälp är en vanlig komponent i reseförsäkring, tillsammans med transporter i det fall att resenären måste återvända hem på grund av svår sjukdom, dödsfall eller annan nödsituation i samband med nära släktingar. Men det finns några undantag vad reseförsäkringen täcker. Redan existerande medicinska tillstånd är ofta utestängda, liksom eventuella skador som uppkommer till följd av alkohol-eller drogmissbruk. För ytterligare bidrag kommer några reseförsäkring paket täcker deltagande i högriskområden sport, eller resa till ett land som för närvarande anses vara en hög risk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.