Vad bör jag tänka på när man köper en resa Småbarn Bed?

En resa barn säng kan vara ett utmärkt val för småbarn för stor för portacribs. Om du reser ofta, kanske för att se familjen på helgerna, kommer resa toddler sängen ger bekväm sömn för ditt barn. Du bör leta efter några saker när du köper dessa bäddar, särskilt om du planerar att använda dem ofta. Du bör överväga en säng resa barn som har en omfattande garanti. Många av dessa sängar är Uppblåsbara och barn hoppning på sängar, kan lätt förstöra alla utom de mest ojämna. Sök efter sängar som har livstids garanti, eller de som är garanterat att hålla upp för hur lång tid ditt barn kommer att vara ett barn. Flesta typer av sängar resa Småbarn har vikt begränsningar, så att barn kan få två till tre års användning ur sängen på sin höjd. Ett alternativ är att köpa en säng unge resa, som kan ta emot barn i tonåren och vara bekväm för vikter över 100 pounds (45,36 kg). En annan saker som kan vara viktigt att tänka på när du köper en säng resa barn är den lätthet med vilken du kan ställa in sängen upp. Sök för dem att blåsa lätt, och som förhoppningsvis kommer med en elektrisk luftpump. Det hjälper också om sängen har sin egen väska. Du vill vara säker på att resa småbarn sängen är lätt och portabel, speciellt om du planerar att ta det på flygplan. Sök efter sängar som när förpackat väger mer än ca 5 pounds (2,27 kg). Dessa kommer att bli lättare att packa runt, får plats i små utrymmen, och ofta är tillräckligt små för att utses till bedriva bagage.

Kostnaderna kan vara ytterligare en faktor att beakta. Dock bör kostnaden vara mindre viktig än en garanti, speciellt om du planerar att använda sängen ofta. Ett annat sätt att gå är att inte använda en uppblåsbar säng, men istället för att köpa en tupplur matta. Naturligtvis barn kan få ut av tupplur mattor lätt, men de är också lätta och bärbara, och de kommer ofta med bifogade filtar. De kommer inte tömmas eftersom de vanligtvis är fyllda med skum istället, men de får inte vara så bekväm att sova på en regelbunden basis.

Barn, som har tendens att rulla ur sängen, kan göra det lätt med några sängar resor toddler. Dessa sängar som lätt har tagit sidor kan passa bättre, eftersom barnet kommer att ha lite mer problem faller ut. Lyckligtvis är dessa sängar är låga till marken, så att barnen inte har långt att falla. Men om du bor på hotell eller liknande, vill du inte barnen sova på hög trafik mattor, och det kan vara bättre att överväga upp sidan bäddar för de flesta barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.