Vad bör jag tänka på när man besöker Smithsonian?

Smithsonian Institution innehar rekordet som världens största komplex av museer och forskningsanläggningar. Det finns tio Smithsonian museums i Washington DC, två i New York City, och andra under uppförande eller planeras. National Zoo i Washington DC är också en del av Smithsonian. Om du planerar ett besök i Washington DC och vill besöka den viktigaste Smithsonian byggnader, här är några saker som du bör ha i åtanke.

Först av allt, klä bekvämt. Smithsonian museer är spridda över ett område på en mil (1. 6km) och ofta upptar flera våningar på varje byggnad. Bekväma skor är ett måste, och klä sig i lager rekommenderas, eftersom det kan bli kallt efter ett par timmars vandring inne i luftkonditionerade rum. Trots de långa avstånden, promenader är det bästa sättet att njuta av Smithsonian komplexa. Parkering är ofta problematisk, och bussar kan bli trångt under högsäsong. Om du har ett val, promenad. Många besökare hävdar att detta är en del av "Smithsonian upplevelse" och det bör inte missas.

Nästa sak att tänka på när man besöker Smithsonian är tid. Varje museum är enorm och kan lätt ta dig en hel dag för att se allt i detalj. Om du bara i stan för några dagar eller om du bara vill se höjdpunkterna från Smithsonian, bör du börja med att minska ner listan. Ena Smithsonian museum flesta säger att du inte bör missa är Air and Space Museum, som innehåller allt från en av Amelia Earhart: s plan till Lunar Lander. Dessutom skyltfönster WWI och WWII flygplan, flygplan raket, och verklig passar astronaut. Tänk på att flera delar av museet är interaktiva, vilket kan förlänga ditt besök betydligt.

Ett annat måste-se Smithsonian museum är Museum of American History, en massiv byggnad visa upp allt från ånglok till tryckpressar till Foucaults pendel. Om du har en hel eftermiddag på reservdelar, se till att du besöker Riksarkivet, där Gutenbergs bibel och Magna Carta hålls. Kanske en av de bästa sakerna med Smithsonian museer är det faktum att de är fria. Kom dock ihåg att alla pengar du sparar på inträdesavgifter, kommer du troligen lägga den på souvenirer. Museet butiker vid Smithsonian ser mer ut som ett köpcentrum än en souvenir stå, och ingen roll vad du vill, du kan hitta det här.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.