Vad bör jag tänka på när man besöker Bath, England?

Bath, England är en gammal och historisk stad i sydvästra England, i grevskapet Somerset. Ursprungligen grundades av romerska inkräktare under det första århundradet, är den moderna staden är byggd på gamla romerska ruiner, av vilka många har grävts ut av arkeologer. Bath har varit en populär semesterort stad genom århundraden tack vare mineralkällor från vilken staden fått sitt namn. Om du har något intresse i brittisk historia, kommer staden att ge sannolikt en historisk plats i din smak.

Den ursprungliga romerska baden i staden var knutna till ett tempel, som tros vara avsedd för eller Sulis Minerva. Artefakter såsom partiell mosaiker och tabletter ber om gudinnan "förbannelse eller välsignelse har grävts fram i den pågående forskningen på området. Efter den romerska tillbakadragandet från England, låg badet vilande under många år, innan de får nytt liv som en kurbehandling och drivs av munkar under den elisabetanska eran. Den moderna inkarnationen av badet byggdes främst i den 18: e och 19-talet, när man dricker vatten i stället för att bada i det bedömdes att bota och stöd hälsa.

Bath beskrivs ofta som staden underhållning och fritid i verk av 18th century författaren Jane Austen. Mycket av insatser Northanger Abbey och Övertalning finns i staden. Austen själv var bosatt i staden under flera år, bor med familjemedlemmar 1. 801-1. 806. Austen hatade uppgift staden, den vita stenbrottet stenen som gör många av byggnaderna var bländande i solnedgången och skada henne känsliga ögon. Austen fans kan besöka artefakter i sitt liv och lära sig intressanta berättelser av författaren när du besöker Jane Austen Centre, ligger på 40 Gay Street. The Bath Abbey är en fantastisk katedral ligger i staden, och var platsen för kröningen av kung Edgar in 973 CE. Den ursprungliga Klostret byggdes under den 8: e århundradet, och drottning Elizabeth I av England beställde restaurering av byggnaden under sin regeringstid det 16th århundradet. Det är väl värd ett besök för sin vackra arkitektur, imponerande fönster med färgat glas, och de många minnesmärken utspridda i stora katedralen.

Bath betraktas som en allvarlig kulturellt centrum i England, erbjuder besökare och invånare ett stort utbud av underhållning aktiviteter. Staden har fem teatrar, bland annat den historiska 1720 Kungliga Teatern, känd som en av de vackraste teatrar i landet. Staden erbjuder också många årligen teater festivaler, inklusive Bath Shakespeare Festival och International Puppet Festival.

Staden ligger vid foten av Cotswolds, en kulle rad noterades för naturskönt. Bath gör en underbar utgångspunkt för att utforska den pittoreska städer och landskap i sydvästra England. Det ligger ca 4 timmars bilresa väster om London, och kan nås med bil eller buss ganska enkelt. Om du är touring England, är staden inte bör missa, och kan erbjuda det mesta inom underhållning och kultur utanför London.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.