Vad bör jag tänka på när du väljer en Airport Hotel?

Förutom overpriced mat, ett återkommande inslag på flygplatserna flygplatshotell. Många flygplatser har ett hotell precis vid flygplatsen lokaler, medan andra flygplats hotell ligger i närheten, men inte på flygplatsen själva bostaden. Airport Hotel Konceptet är särskilt populär bland affärsresenärer och de som har långa drivar till deras avreseflygplatsen. Affärsresenärer kan ha möten på andra sidan av staden, men kan göra sina flygningar mycket lättare om de kommer tillbaka till ett flygplatshotell. En del resenärer som inte bor nära en stor flygplats och kan behöva köra så länge som tre eller fyra timmar att komma till en. Om de har en tidig morgon flygning, kanske de vill inte lämna på 2, kommer till flygplatsen vid 5 och komma på en plan för en lång flygresa. Den logiska lösningen är att göra en reservation på ett flygplatshotell och stanna över natten, då nära flygplatsen nästa morgon.

Resande överväger ett flygplatshotell brukar leta efter två saker: pris och närhet. Affärsresenärer med omkostnaderna kanske kan bo i en dyrare hotell om de kan göra det på företaget dime. Men semesterresenärer ser ofta till de förmånligaste priserna. En Airport Hotel är vanligtvis en del av en nationell kedja, och eftersom det finns ofta flera hotell i området, ser hård konkurrens kvalitet till bra priser. En flygplats hotell på flygplatsen egendom kan även vara i terminalområdet. Dessa hotell är oftast hög kvalitet till ett högt pris. Resenären betalar ofta för närhet fördel. Det är trevligt att gå ut på framsidan av hotellet, direkt till kassan. En resenären överväger ett flygplatshotell kan vara bra att tänka på möjligheten att gratis frukost. Med flygbolag klippa ut mat på inrikesflyg är gratis hotellfrukost ett sätt att fylla upp snabbt, utan att spendera mycket pengar på flygplatsen food court. Ofta kommer Airport Hotel tillhandahålla gratis shuttle service för gästerna, så detta är en verklig fördel att överväga. Taxibilar och anställde Bussarna kan vara dyrt, så en dollar eller två i rumspriset kan betala för sig genom att eliminera behovet av en taxi till flygplatsen.

priser för ett flygplatshotell variera. De kan köra allt från 50 till över $ 100 (USD). Andra faktorer, såsom storleken på flygplatsen och storleken på staden, kan också påverka rumspriser.

Det är lätt att hitta ett flygplatshotell i de flesta sökmotorer. En resande bör känna till 3 bokstäver IATA-koden (t. ex. ORD till Chicago O'Hare) för hans avreseflygplatsen. Skriva detta i sökmotorn bör resultera i flera träffar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.