Vad bör jag tänka på när du köper en solstol?

Behovet av en ny strand stol tar upp minst en lycklig tanke-att det slutligen kommer att användas på en strand. Att hitta ett rimligt solstol i allmänhet inte något problem, men att hitta en som varar genom flera semester säsonger kan vara en utmaning. Så vad ska man titta efter i en kvalitet solstol? En viktig aspekt när man köper en solstol är portabilitet. Efter allt måste stolen transporteras till stranden, lossade från bilen och fördes till en idealisk plats på sanden. Den vanligaste lösningen för solstol bärbarhet är användningen av ihåliga stödjer och remmar hand. En hopfällbar duk camping eller solstol bör åtföljas av en dragsko väska med axelrem. Om solstol är mer av en traditionell vilfåtölj, bör man lägga i hanterbara delar och har en bärrem för bärande.

Ett annat område som bör beaktas är det material som används för att konstruera solstol. Canvas säten får kraftig och bekväm, men ofta samlar sand och vatten. Traditionella polyester band vävt genom en stol ram kanske inte så mycket stöd för tyngre användare, men vatten och sand kommer inte in lika lätt. Plast lister lindade runt en liggande solstol kan bli mycket varmt i direkt solljus, men kommer att stöta bort vatten och är lätta att rengöra efteråt. De som planerar att sola kan ha andra krav än de som planerar att simma. Överväga hur robusta materialet är och hur den sköter driftstopp mellan säsongerna. Vissa solstol material kan mögel och andra kan bli spröd om trasiga.

Några stranden publiken kanske vill överväga mångsidighet när man köper en solstol. Vissa solstol modeller har fästen för skugga paraplyer, medan andra har Dryck innehavare eller påsar mesh för förvaring av handdukar och lotion. Vissa modeller är låsta i ett läge, medan andra kan justeras för att sola eller läsning. Justeringsanordningen på kvalitet strand stol bör vara väl konstruerat och robust. En svag Ratchet lås på en solstol kan leda till oväntad spill eller en vricka muskel.

En övervägande många människor förbise är en solstol lämplighet för stranden. Inte alla lätta eller bärbar stol kan anses vara en riktig strand stol. En plast uteplats stol, till exempel, kan vara billigare än en korg strand stol, men det kommer inte bli mycket portabel och smala ben kan sjunka lätt ut i sanden. En bra solstol balanserar sin tyngd för att undvika att sjunka ner i lös sand under den. De nötande egenskaper sand och havsluft kan också anställa förödelse på stolar inte är avsedda för stranden användning. Det är alltid bättre att investera i en kvalitet strand stol och hålla den ren och torr mellan säsongerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.