Vad är unikt med Begravningsplatser i New Orleans?

kyrkogårdar i New Orleans är kanske de mest kända i USA. Det finns fem stora kyrkogårdar i staden, huvudsakligen katolska: Metairie, Greenwood Street, och tre i närheten av de franska kvarteren kollektivt kallas Saint Louis. På grund av myrmarker i New Orleans, nybyggare upptäckte att begrava folk underjordiska var opraktiskt, eftersom de organ skulle diska när det översvämmade. Följaktligen är begravningsplatserna i New Orleans präglas av ovanjordiska gravar påminner om dem i europeiska kyrkogårdar som Pere Lachaise i Paris.

gravarna i New Orleans begravningsplatser är ofta ganska utarbeta och tillsammans med några av landets bästa exempel på begravningsurnor skulptur. Många av gravarna är familjen kryptor som har varit i bruk sedan kyrkogårdar öppnades den 18: e och 19th century. Också vanlig i äldre tider var gravar för medlemmarna i ett visst företag eller organisation. Dessa är ofta den största och mest utarbetade strukturer på kyrkogården, eftersom alla människor i organisationen kan chip på att köpa en grav en enda familj kan aldrig råd eller fylla upp. Den äldsta kyrkogården i New Orleans är Saint Louis # 1, belägen på den norra gränsen av det franska kvarteren. Saint Louis # 1, öppnades 1789 som en del av återuppbyggnaden av staden efter en större brand, är den mest kända av New Orleans kyrkogårdar idag och den mest besökta av turister. Denna kyrkogård innehåller grav Marie Laveau, den sista voodoo Queen of New Orleans. I den lilla protestantiska delen finns det stora stenplattor som täcker gravarna i stället för ovan gravar mark, protestanter trodde att deras döda endast bör jorden. Saint Louis # 1 är ett bra ställe att besöka på en resa till New Orleans, men det är viktigt att gå med en rundtur grupp på grund av den höga brottsligheten på kyrkogården.

Saint Louis # 2 och Saint Louis # 3, öppnades 1823 och 1854, båda huvudnummer gravplatserna av många kända blues-och jazzmusiker och andra anmärkningsvärda siffror från New Orleans historia. Saint Louis # 3 ligger längst från gränsen till de franska kvarteren, omkring två miles därifrån, men har mer utarbetade gravar än något av de andra två Saint Louis kyrkogårdar, däribland många imponerande marmor monument anor från 19th century. Saint Louis # 3 har även en grekisk ortodox del.

Greenwood Cemetery, beläget i Navarra grannskapet, grundades av brandmännen fotbollsklubbens och Benevolent Association 1852. Även om det inte är så ofta besökte som andra New Orleans kyrkogårdar, de innehåller många intressanta gravar och monument, inklusive ett inbördeskrig Veteran's Memorial. Greenwood är den sista viloplatsen för ett antal New Orleans borgmästare och konfedererade generaler.

Maiterie kyrkogården är den mest prestigefyllda av New Orleans kyrkogårdar och egenskaper stadens mest magnifika gravar och statyer och den största samlingen av marmor strukturer. Den byggdes 1872 på platsen för ett tidigare travet. Bandledare Louis Prima och poeten Stan Rice är bland de kändisar begravda i Maiterie.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.