Vad är skillnaden mellan ett hotell och ett motell?

Urban sprawl, cross-konferenser land, och Las Vegas extravaganzas vart förknippas med hotell, men ett motell är där du kan stanna om du reser med din familj genom Sequoia National Forest, den stora Montana landsbygden, eller den söta skogar Virginia. Motell är vägarna bostäder som ofta pittoreskt och privatägt, men motell kedjor också förekommer. Motell först dök upp längs motorvägar i Amerika inte långt efter Henry Ford började rulla Model T's av bandet, från 1908 till 1930. Tin Lizzy , som det hette, var den första prisvärda bilen erbjuds till massorna. När människor har en uppsättning hjul, de ville använda dem, och ödmjuka motell sprang upp för att hjälpa motorbromsning folk ta sig från punkt A till punkt B.

Ett av särdragen i ett motell är att det är U-formad eller fyrkantiga, med en innergård som fungerar som parkeringsplats. Dörrar ansikte partiet, med motiveringen dörrar som öppnas direkt till sina egna parkeringsplatser bara meter bort. Detta är mycket praktiskt för lossning resväskor. Det är också lugnande att ha bilen parkerad precis utanför dörren där du kan hålla ett öga på det, i synnerhet om det innehåller värdesaker.

Hotell fyller ett annat syfte än motell, och som sådana är de placerade i eller nära städer. Den grundläggande utformningen av ett motell skiljer sig avsevärt från hotell, där rummen vetter inåt med dörrar som öppnas till inre korridorer. En gäst kan bo på ett hotell för en vecka eller längre i affärer eller nöje, och "Extras" förväntas. Hotell erbjuder vanligen jacuzzi, gym, pooler, restauranger, rumservice, kabel-TV, Internetanslutning och andra lyxartiklar. Hotell parkeringsplatser är separata, och i många fall kan det gå från det parti som lobbyn en vandring. Vissa hotell som shuttle service. Det genomsnittliga motellet inte kan få utstyrsel finns på hotell, erbjuder enkel tillgång, rimliga priser, och en mindre komplicerad upplevelse. Detta gör ett motell idealisk för en natts sömn som resenärerna tar sig igenom landets mindre rest vägar till en slutdestination. Vissa motell funktionen även enskilda hytter som bland pittoreska skog, perfekt för en längre vistelse att komma bort från allt.

Motel 6 är en av de största motell kedjorna i USA, som erbjuder en upplevelse något som liknar en budget hotell. Motel 6's är multi-story kedjor med direkt tillgång till parkering och oftast ligger strax intill en motorväg eller landsväg för enkelhetens skull. Ju mer typiska motell finns i berg städer och längs mindre och mer pittoreska vägar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.