Vad är några turistattraktioner i Virginia Beach?

Om din semester resor kommer att ta dig igenom Virginia Beach, Virginia, sedan förberedelser för att tillbringa lite tid där. Faktum är att staden har ett stort utbud av saker som du vill se och göra. Turister i Virginia Beach hittar något även för den mest särskiljande och utsliten av smaker och preferenser. Här är några exempel på turistattraktioner i Virginia Beach som du inte vill missa. En av de överlevande fyrar i landet finns i Virginia Beach. The Cape Henry Lighthouse började först tjänst under perioden strax efter frihetskriget, och troget tjänade som ett landmärke för sjöfarare längs Virginia kust samt genom större delen av 19th century. Efter en rutinmässig inspektion framkom potentiellt farliga sprickor i grunden och första väggar berättelse, en nyare anläggning ersatt den gamla Cape Henry Lighthouse 1881.

Ändå fortsatte de äldre möjlighet att vara en dag markör för personer som reser med vatten. Ligger på Fort Story militärbas, är fyren öppen för rundturer, och har nu ett museum och souvenirshop på bottenvåningen. Populär bland turistattraktionerna i Virginia Beach, barn i alla åldrar kan njuta steget i tiden bland de moderna utseendet på militärbasen. kan annat exempel på kolonial levande återfinns på Ferry Plantation, inrättande 1642. Som ursprungligen utvecklades av Adam Thoroughgood som ett sätt att koppla samman olika planteringar med vattenvägarna i dag höll plats när den tredje prinsessan Anne tingshuset, som var byggande i 1735. Senare byggdes en herrgård på fastigheten, men förstördes i en brand. Den nuvarande Ferry Plantation hus, byggt 1830, används ett antal tegelstenar bärgats från tidigare konstruktioner. Som en av de största turistattraktionerna i Virginia Beach, plantagen huset är öppet på tisdagar och torsdagar, är gratis.

Om din familj är på humör för turistattraktioner i Virginia Beach som är uppfriskande, finns det alltid Ocean Breeze Waterpark. Med sexton vattenrutschbanor och nitton hektar pooler, lekplatser och massor av chanser att plaska runt, är det Ocean Breeze bara ett par miles söder om ocean front. Restauranger och gott om platser att sprida ut en picknick göra detta vattenpark en idealisk miljö för en rolig dag med familjen.

För inomhus turistattraktioner i Virginia Beach som fortfarande har en touch av havet, det är alltid Virginia Aquarium and Marine Science Center, som ligger på General Booth Boulevard. Som en av de mest populära av alla turistattraktioner i Virginia Beach, ståtar akvariet över 800. 000 liter akvarium utrymme. Coastal River Room erbjuder en möjlighet att se fåglar och sköldpaddor roaming sig fritt, medan den största av de akvarium ger en ögonblicksbild av Chesapeake Bay marint liv, med stingrockor och krabbor hästsko bland ett utbud av fisk.

Turistattraktioner i Virginia Beach är riklig och mycket lätt att hitta. Från roligt i vattnet till historien att få veta mer om ekologin i området, finns det något för nästan alla att njuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.