Vad är några turistattraktioner i Richmond, Virginia?

Det är inte förvånande att Richmond, Virginia, en stad genomsyrad av amerikansk historia, har många historiska sevärdheter. Den Shockoe Slip och Shockoe bottnar går tillbaka till tidigt 1800-tal och slavhandel och nu turistattraktionerna i Richmond. Det finns också kulturella museer och teater typer av turistattraktioner i Richmond, liksom intressanta landmärken som den stora mjölkflaskor.

Richmond jättelika mjölkflaskor är i hörnet av Marshall och Adams i centrum där Gamla Curles "Neck Dairy gång stod. Mejeriet förstördes med undantag för flaskor och i mitten av 1980-talet byggnaden som ateljé plats för konstnärer. De tre mjölkflaska formade byggnaden avsnitten är försedda med fönster och ingår nu i Richmond Dairy Apartments.

Om du gillar filmer och gamla, stora teatrar, är Byrd Theater förmodligen en av turistattraktionerna i Richmond att du skulle få. Byrd Theater går också under namnet "Richmond's Movie Palace" och går tillbaka till 1928. Det var den första biograf i Virginia att ha ett ljudsystem, och år 2007 var ljudsystemet har uppdaterats till Dolby Digital. Det som verkligen gör Byrd Theater syn att se är designen, som den är konstruerad med lyx i åtanke. Byrd Theater, som blev en National Historic Landmark 1978, funktioner importerade marmor, fontäner, centraldammsugare och kristallkronor.

Edgar Allen Poe bodde och skrev i Richmond på artonhundratalet och Edgar Allen Poe Museet är en av turistattraktionerna i Richmond att de känner till hans verk antagligen skulle få. Museet har en samling av Poes första upplagor, manuskript, hans personliga ägodelar och andra minnessaker. The Enchanted Garden är ett utomhus inslag i Edgar Allen Poe Museum och trädgården var inspirerad av Poes dikt "To One in Paradise", där han nämner "en fontän och en helgedom allt insvept i frukt och blommor. "

Shockoe Slip och Shockoe Botten är områden som anses turistattraktioner i Richmond, även om mycket av de äldre byggnaderna har förvandlats till populära restauranger och nattklubbar samt bostäder och kontorslokaler. Lager och industribyggnader ursprungligen användes för tillverkning och industri inklusive tobak tillverkningsindustrin. De återstående Shockoe Slip Fountain går tillbaka till 1909 och användes som dricksvatten tråg för hästar. Idag fungerar den hästen från Richmond's Mounted Police. Shockoe botten var känd som ett viktigt centrum för slavhandel i början och mitten av 1800-talet och många afrikaner begravd här.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.