Vad är några turistattraktioner i Providence, Rhode Island?

medan tillståndet för Rhode Island kan vara relativt litet i förhållande till andra stater, innehåller staden Providence ett antal attraktioner som kommer att underhålla både invånare och turister. Här är några exempel på saker att se och göra när tillbringa tid i Providence, Rhode Island. En av huvudattraktionerna i Providence är nytta Street Mile of History. Ett antal historiska strukturer som finns längs vägen. En attraktion som är ett måste för alla som besöker staden är Rhode Island School of Design Museum of Art som finns på Benefit Street. Museet innehåller över 80. 000 konstverk som kör allt från målningar till exempel antika romerska och grekiska konsten. Permanent visning av Latinamerika, europeisk och asiatisk konst, liksom American Folk Art, kommer att ge många timmar att njuta skapelser från ett antal tid epoker och kulturer. p

Människor som är intresserade av historiska mönster för kyrkor finns också mycket att njuta medan i Providence. Det finns ett antal historiska kyrkor i staden, som representerar ett brett spektrum av trosriktningar. The First Baptist Church anses vara den äldsta kyrkan byggnad av den tron i landet, medan den första unitariska kyrkan Providence är ett utmärkt exempel på neo-klassisk stil av kyrkor. Både Cathedral of St John och katedralen St Petrus och Paulus funktionen några av de vackraste tolkningar av målat glas överallt i staden. Många av kyrkorna erbjuder turer under veckan, liksom begränsade turer på helgerna. Den Waterplace Park och Riverwalk ger också gott om sevärdheter och chansen för mycket motion. Inklusive en fyra tunnland sträcka av parkområdet featuring kullersten gångbanor omfattar anläggningen en amfiteater och ett antal pittoreska platser för en picknick. Som den perfekta platsen för familj, gemenskap eller en lätt lördagseftermiddag i den friska luften, parken och riverwalk erbjuda en enkel takt och ett utmärkt tillfälle att koppla av efter en hektisk vecka. Westminster Arcade, även kallat försyn Arcade, är shopping mecka för staden Providence. Första tillverkad 1828, är Arcade anses vara den äldsta omges köpcentrum i USA. Hela anläggningen renoverades och utökats med en makeover 1980 och för närvarande innehåller en eklektisk blandning av kända nationella kedjor samt en imponerande samling av lokalt ägda butiker. Med tre berättelser lastade med butiker, är det möjligt för besökaren att njuta av gott om surfning och shopping, men även ett omfattande utbud av restauranger.

Ingen resa till Providence är komplett utan att någon tid för Nibbles Woodaway. Nibbles var ursprungligen känd som The Bug, och var en skapelse av New England Pest Control. En tävling som genomfördes 1990 under förutsättning att de mer fantasifulla namn för jätten Termite maskot. Ligger längs Interstate 95, är Nibbles anses vara över 928 gånger så stor som en vanlig termit, med en höjd på över tre meter och en längd på femtioåtta fötter. Betraktas som ett lokalt landmärke, har Nibbles varit med på ett antal TV-shower och även i några filmer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.