Vad är några turistattraktioner i Phoenix, Arizona?

Det finns många "måste se" turistattraktioner i Phoenix, Arizona. Phoenix är rikt på historia och erbjuder många museer och utomhus områden att utforska. Några utmärkta turistattraktioner i Phoenix omfatta Mystery Castle, Arizona Captiol Museum, Phoenix Art Museum, Heard Museum av sin kultur och konst och Desert Botaniska Trädgården.

Desert Botanical Gardens är välskötta trädgårdar öken växter som antal nästan 20. 000. Detta är en av de bästa attraktionerna i Phoenix för växternas entusiaster. Cactaceae och Aloaceae är vanliga här och sydamerikanska kaktusar från Bolivia, Peru, Chile och Argentina har skisserat. Desert Botanical Gardens har ofta pedagogiska program för bevarande och studera växter. Den Heard Museum av sin kultur och konst är en av de bästa attraktionerna i Phoenix för att lära sig om konsten och kulturen i Native Americans. Den Heard Museum i North Scottsdale betonar verk från Native kulturer från sydvästra USA och har över 35. 000 kulturella och konstnärliga objekt på displayen i deras permanenta galleri. Utställningsföremålen inkluderar liveuppträdanden och demonstrationer.

Phoenix Art Museum är en icke-vinstdrivande privat museum med mer än 17. 000 konstverk från hela världen. Det är en av de bästa attraktionerna i Phoenix för konstälskare. Museet har amerikanska, latinamerikanska, asiatiska, europeiska och västerländsk konstmusik samt modern och samtida konst. Det omfattar också modedesign och har en interaktiv barns konsthall kallas "konstverk. " The Arizona Capitol Museum är ett av de populäraste attraktionerna i Phoenix för historia buffs. Den koppar-täckta Capitol Building går tillbaka till 1878. Det sägs att kopparhalten taket betyder den ekonomiska betydelsen av koppar i Arizona. En Winged Victory staty sitter ovanpå taket. Arizona Capitol Museet är inrymt i det forna State Capitol Building och funktioner guvernörens kontor och senaten och kamrar hus hur de såg ut 1912, som var det år Arizona officiellt blev en stat.

Mystery Castle är ett av de mest omtyckta attraktioner i Phoenix. Det är en kreativ och intressant trevånings slott gjordes 1945 av en far för sin dotter. Mystery Castle är tillverkad av poster såsom hällristningar, Adobe, stenar och även bildelar. En av sängar har en ram rälsbussar säng. Byggd på en guldgruva, har slottet 18 rum och 13 eldstäder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.