Vad är några turistattraktioner i Nashville, Tennessee?

1779, bildades en liten stad vid stranden av Cumberland River i Middle Tennessee. Det som började som en by på dåvarande västra gräns har blivit ett av Amerikas mest berömda städer: Nashville, Tennessee.

Nashville har en metro-stil regeringen, så dess befolkning 569. 000 täcker hela länet. Nashville befolkning är ett mångsidigt en, vilket leder till stora sevärdheter och ljud. Som Music City och faktiskt, hem till det land musikindustrin i USA, Nashville atmosfär ganska skrap med kreativ energi. Turistattraktioner i Nashville är överallt som följd. Vissa är mer för vuxna, men det finns också många familj turistattraktioner i Nashville, liksom. Ett bra ställe att börja är det mest kända turist countrymusik sevärdheter i Nashville. Utan tvekan den mest framstående bland dessa är Grand Ole Opry. Ligger i östra Nashville, presenterar Opry visar flera gånger i veckan, och radion visar fortfarande sänds på fredagar och lördagar på WSM 650 AM. Den overpriced, overhyped Opryland hotell ligger i närheten. Såvitt turistattraktioner i Nashville går, men är det värt ett besök i atriet, men det finns många fler intressanta saker att göra och se. The Country Music Hall of Fame och The Mother Church of Country Music, den Ryman Auditorium, är båda downtown. Broadway centrum är en av de främsta turistattraktionerna i Nashville och är hem till Tootsie's Orchid Lounge, berömde Opry vattenhål. Den Ryman Auditorium på Fifth Avenue värdar fortfarande konserter och är öppet för visningar. Det var en gång hem från Grand Ole Opry och är fortfarande en av de populäraste turistattraktionerna i Nashville. The Country Music Hall of Fame är också på Fifth Avenue och bjuder på många utställningar om historia och effekterna av countrymusik. Rätt upp vägen från Broadway är Music Row, hem Studios, förlag och skivbolag som har gjort Nashville berömd.

Lower Broadway kantas med klubbar, barer och affärer, som är Second Avenue. Båda är nästan oframkomliga på fredags-och lördagsnätter, om inte temperaturen är under fryspunkten. Downtown är också värd för Skimerhorne Music Center och Frist museet, såväl anmärkningsvärd för musik och utställningar som visas i deras lokaler. För familjer, en av de bästa turistattraktioner i Nashville är Nashville Zoo i Grassmere. Djurparken är fortfarande växer och expanderar, men djuren är med i rymlig, naturliga livsmiljöer och docenter är kunniga och vänliga. Den stora Hyacinth aror inte missa och zoo har också en petting zoo för barn i alla åldrar. Köp en kopp nektar i lorikeets "voljär och de kommer att landa på armen för att dricka det från koppen.

Även historien buff kan hitta intressanta turistattraktioner i Nashville. Staden var skådeplats för ett stort inbördeskriget striden, och det finns en National Cemetery i närbelägna Madison, strax norr om staden. USA: s president Andrew Jackson gjorde sitt hem nära staden och Eremitaget och grunderna är öppna för rundturer. Gästerna kan turnera i hemmet, många byggnader, och lära sig om de intressanta resultaten av nyligen genomförda arkeologiska utgrävningar på platsen.

Byggd 1897 för Nashville's Centennial Exhibition (och renoverad under 1920), är Parthenon en käke kändissnobberi kopia av den grekiska Parthenon i Aten. Den fungerar som stadens konstmuseum och en 42 fot (12,5 meter) höga Athenastatyn Parthenos hälsar besökarna innanför perfekt balanserad 7,5 ton (6,8 ton) brons dörrar. Beläget i Centennial Park, är Parthenon så underbart att se på natten som på dagen. I närheten ligger Belcourt Theatre i Hillsboro Village, nära Vanderbilt University campus. Teatern funktioner oberoende film och filmfestivaler.

Tillsammans med de många turistattraktioner i Nashville finns många bra restauranger. De etniska grupperna garanterar ett stort utbud av matställen i staden.

Den Nashville konventionen och besöker Webbplatsen har också många förslag på saker att göra i stan tillsammans med trip-planering information. The Music City är väl värt en helg eller en veckas besök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.