Vad är några turistattraktioner i Miami, Florida?

Många drömmer om sightseeing i soliga Miami, Florida-och det är inte konstigt. Turister i Miami kan njuta av vackra stränder, gott om parker och alla typer av nöjen och äventyr. Lite kul turistattraktionerna i Miami inkluderar Hollywood Beach Boardwalk, Parrot Jungle Island, Monkey Jungle och Miami Metrozoo.

Miami Metrozoo har över 900 djur i naturliga livsmiljöer miljöer snarare än burar. De miljöer är klimat-kontroll för subtropiska temperaturer. Den Metrozoo är en av de populäraste turistattraktionerna i Miami som har många exotiska djur såsom bengaliska tigrar, koalas och drakar Komodo. Ett barnens zoo och ett fågelhus är också skisserat här. The Monkey Jungle är en annan av djuret turistattraktioner i Miami utan burar. Egentligen finns är burar-för människor! Aporna röra sig fritt i ett djurs naturliga livsmiljö, medan de människor som tittar på dem i en bur område. The Monkey Jungle attraktionen är känd för att låta besökare att mata apor och för att utbilda tittarna om apor som de ser.

Parrot Jungle Island Watson Island har tusentals sällsynta papegojor och andra fåglar som flamingos i en tropisk miljö. Parrot Bowl funktioner unik fågel visar och Jungle Theater har djur visar. Parrot Jungle Island har också en petting gård och vandringsleder djungel. Detta är en av turistattraktionerna i Miami som har en Everglades livsmiljö med Florida djurlivet. Det finns också en serpentarium med många amfibier och reptiler. The Hollywood Beach Boardwalk i Miami är känt världen över för sina fantastiska stränder. Detta är en av de bästa attraktionerna strand turist i Miami, eftersom det inte bara finns en lång sträcka av fina stränder, men området är känt för sina relativt billiga restauranger och spännande nattliv. Inlines, gång och cykling är några populära strandnära aktiviteter i Hollywood Beach Boardwalk område.

Att vara på vattnet är ett fantastiskt sätt att uppleva sevärdheter i Miami. Företag som Blackbeard's Cruises är kända för sina resor till sevärdheter som till Out Islands of the Bahamas. Om din idé av skoj och äventyr i Miami kommer till haj dykplatser, vrak och rev får Blackbeard's Cruises eller liknande företag kryssning har en båtutflykt som skulle intressera dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.