Vad är några turistattraktioner i Memphis, Tennessee?

"Långväga information, få mig Memphis, Tennessee," sjöng Johnny Rivers. Sångerna har skrivits i flera år om Memphis, födelseplatsen för blues och rock and roll. Så vad gör en turist göra i Memphis?

Memphis, Tennessee är en stad med över 600. 000 och har ett storstadsområde med ungefär 1,2 miljoner. Den sitter på den fjärde Chickasaw bluff utsikt över Mississippi River, som skiljer Tennessee från Arkansas. Memphis, etablerad 1820, är känd för sin musik och sin grill.

människor bygger ofta stora städer längs floder, och Memphis är inget undantag. Old Man Mississippifloden har alltid spelat en viktig roll i stadens ekonomi. Det gjorde Memphis ett industriellt centrum och sedan en stor hamn för slav ankomster på 1840-talet och 1850-talet. Efter inbördeskriget, bidrog floden säkerställa stadens överlevnad. En av de största turistattraktionerna i Memphis måste Sun Studios. När en ung Elvis Presley gick in och sa, "jag låter inte som någon," det hade varit tvungna att komma överens. De hade spelat in den lik av Jerry Lee Lewis, Carl Perkins och Johnny Cash, men Elvis var unik. Hans första inspelningar finns presentation av rå energi som snart skulle ta världen med storm. Sun Studios på 706 unionens Avenue erbjuder turer för de anläggningar och besökare kan se den studio där klassiker som "I Walk the Line" och "That's All Right Mama" spelades in.

Elvis fans kommer att hitta en rundtur i Graceland ett "måste" på listan. Besökare kan turnera i hemmet själva grunderna, se Elvis privata fordon och turné museerna featuring konserten kostymer, guld register och mer. Det är en annan av de kända turistattraktionerna i Memphis. En art center och botaniska trädgårdar finns också två turistattraktioner i Memphis, och Memphis Zoo är med rätta världsberömt som ett bra ställe att besöka. De ens har bosatt jättepandor! Memphis i maj är en månad lång festival som kulminerar i en grill Cook-off som lockar lag från hela landet. Detta är en av turistattraktionerna i Memphis som drar en publik hela månaden lång. En Don't miss-exempel på turistattraktioner i Memphis är Peabody Hotel och deras ankor bor. Först börjat som ett skämt, ankorna göra sina vandringen till och från taket till fontänen på hotellet två gånger om dagen. Besökare och gäster på hotellet både titta på Peabody Duck mars. Det är en av de mest kända turistattraktionerna i Memphis.

Mer information om sevärdheter i Memphis, logi och resor finns på www. memphistravel. com.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.