Vad är några turistattraktioner i Jacksonville, Florida?

Om du letar efter turistattraktioner i Jacksonville, den årliga evenemang och festivaler är ett bra ställe att börja hitta aktiviteter som passar din smak. Båtentusiaster kan njuta av den årliga Välsignelse av flottan, firade mars för att förbereda för den kommande säsongen eller Florida Sportsman Fiske och Boat Show i april. Golfare kan se fram emot The Players Championship i maj, vilket ger topp på PGA-spelare till området. Och fyrverkerier aficionados, notera: inte bara är Jacksonville s fjärde juli fyrverkeri rykte om sig att vara en av de största i landet, men det finns också en andra årliga fyrverkeri för att fira nyår!

Kartorna kan vara missvisande och gör Jacksonville ser ut som en flod stad, inte en badort, men genom att konsolidera med Duval County som hände på 1960-talet, Jacksonville inte bara fylls båda sidor om Saint John's River, men egentligen fronter havet samt . Så bland de många turistattraktioner i Jacksonville St John's River och Atlanten erbjuder en mängd olika strand, vattensporter, och Touring möjligheter. Med ett genomsnitt på 200 soldagar per år i Jacksonville, är det troligt att du kommer att trivas bra väder. En av de populäraste turistattraktionerna i Jacksonville är Jacksonville Jaguars i Jacksonville Municipal Stadium. Dessutom värd arenan Gator Bowl och värd 2005 års Super Bowl. Monstertruck möten hålls också där. Vid Baseball Grounds of Jacksonville, kan du se ACC Baseball Tournament och Jacksonville Suns, en dubbel A dotterbolag i Major League Baseball team, Dodgers. Den Jacksonville Equestrian Center är att gå till platsen för nordöstra Florida Dressyr Association, och för professionellt ungdom rodeo. Om du letar efter turistattraktioner i Jacksonville med många olika möjligheter i en ruta, Check out the Times Union Center för scenkonst, med sina tre hallar i flera syften Jacksonville Veterans Memorial Arena, och statsministern F. Osborn III Convention Center. Vid det första kan du hitta Jacksonville Symphony en vecka och dans skäl eller musikaler erbjuda nästa, vid den andra, kan du kanske hitta Hank Williams Jr och Lynyrd Skynyrd en vecka, sedan Brooks Dunn, och sedan professionella Bull Riders . Och vid det tredje kan du hitta allt från en hyllning till konsten att Quilting till Fall Hem och Uteplats Visa till en konst och antikviteter Show.

Vilka andra turistattraktioner i Jacksonville? Under hösten kan du delta i Greater Jacksonville jordbruksmässan och se populära underhållare samt en 4H utställning, matlagning och blommor projekttävlingar, karneval rider och boskap döma. Letar du efter mer karuseller och mindre djur? Prova Adventure Landing Jacksonville, en nöjespark komplex med speedway, pirat-tema laser tag, en arkad, och minigolf.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.