Vad är några turistattraktioner i Houston, Texas?

Det finns många turistattraktioner i Houston, Texas, som kan spänning, glädje, utbilda, eller främja avkoppling. Houston är den fjärde största staden i USA, så att verksamheten kan hittas både dag och natt. Det är inte troligt att du hittar dig uttråkad just denna stad. En av de största turistattraktionerna i Houston, Texas i Houston Space Center, som genom olika utställningar krönikor historien om NASA rymdprogram. Om du är intresserad av stjärnorna och vårt utrymme resor hittills, är detta ett perfekt ställe att besöka. Finns teatrar, utflykter, ett galleri av astronauter och fantastiskt ungarnas aktiviteter. Du hittar intresse och äventyr för hela familjen på detta museum. The Space Center är öppet sju dagar i veckan, och kan ha längre öppettider under sommarmånaderna. Det kan även ha öppet längre på semester, men alltid kolla innan du åker för att vara säker alla utställningar är öppna.

Även den berömda Astroworld är nu stängd, finns det många nöjesparker att besöka i och runt houston area. En av de mest kända av dessa är Schlitterbahn, i Galveston. Schlitterbahn är en verklig oas av vatten ritt, pooler, diabilder och aktiviteter. Det ger ett bra sätt att fly värmen under sommarmånaderna, och är öppen året runt med inomhus anläggningar under de kallare månaderna. Alternativt kan du besöka Funplex, en av de mest olika turistattraktioner i Houston, som erbjuder Mall shopping, biografer, nöjen och rider park. Om du tittar på djurlivet är din favorit sak att göra, det finns en rad turist attraktioner i Houston eller omgivningen, som definitivt kommer att uppfylla. The Downtown Aquarium, funktioner 400 olika marina varelser, med en massiv 150. 000-liters center akvarium. Den Houston Zoo har över 4000 djur på besök, och Armand Bayou Center i närheten Pasadena drag 2500 tunnland sann Texas vilda, inhemska växter och vandringsmöjligheter.

Houston närhet till vatten ger några underbara aktiviteter. Vid hamnen i Houston, kan du ta färja rider, och fartyg titta docka och lasta. Växelvis, chef tunnelbanan under en underjordisk tur i ett nätverk av tunnlar som ligger bakom staden.

Houston är känd som en beskyddare av konst, och det stora antalet museer verkligen stöder den här titeln. Du kan besöka museer för både nutida och konst. The Museum of Natural Science är en av de ljuvliga turistattraktioner i Houston och en favorit för stadsborna. Många historiska museer katalog ökningen av väst, tillväxten av järnvägar, framsteg inom sjukvården, och Förintelsen. I allt du kan besöka över 20 museer i Houston, vilket kan ta upp ganska mycket tid.

En av de mest eklektiska museer i Houston är den orangea Show, 3000 kvadratmeter fantastiska arkitekturen, som omfattar ett stort antal platser att stanna upp och lära sig om lokala och landsbygdens konst . Du hittar man kan spendera timmar besöka denna unika anläggning utomhus med sin mazelike struktur. Gör planerar att besöka denna på morgonen, när temperaturen är svalare om du planerar att besöka Houston under sommarmånaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.