Vad är några turistattraktioner i Hartford, Connecticut?

Det finns flera populära turistattraktioner i Hartford, huvudstaden i Connecticut, eftersom det är en av de ursprungliga städerna i USA. Hartford började som House of Hope fästning som byggdes upp 1636 av pastor Thomas Hooker. Den 1878 State Capitol och lagstiftande Office Building är ett populärt turistmål i Hartford liksom Bushnell Memorial Park och karusellen och Elizabeth Park Rose Gardens.

Elizabeth Park Rose Gardens har mer än 15000 rosenbuskar och 800 olika sorters rosor. Parken har också en perenn trädgård med lusthus, en örtagård och en vilsam Rock Garden bredvid en uppvisning av prydnadsgräs. Elizabeth Park Rose Gardens har också områden för bröllop samt en picknick område. Parkens Tree Trail kan vara en av de mest intressanta turistattraktionerna i Hartford för tree förälskade som stigen tar turister på en promenad för att upptäcka fyrtio märkt träd-vissa mer än 100 år gamla. Några av träden i Elizabeth Park Rose Gardens har identifierats som den största av arterna i Connecticut i Connecticut Botanical Society.

Bushnell Memorial Park är en av de mest kända turistattraktionerna i Hartford. Parken är uppkallad efter pastor Horace Bushnell som, inspirerad av New Yorks Central Park, ville skapa ett grönområde i en industriell stadslandskapet. 1853 föreslog Bushnell att en offentlig park bör byggas med offentliga medel och till slut Bushnell förslag godkändes av Hartford väljarna. Även om Park tog många år att utvecklas fullt ut, med sina tusentals träd och buskar och unik historia, Bushnell Memorial Park är både ett populärt grönområde och en av de främsta turistattraktionerna i Hartford. Den Bushnell Park Carousel är en av de äldsta i USA och är vanligtvis känt att under maj till mitten av oktober. Det var skapad 1914 av ryska invandrare Solomon Stein och Harry Goldstein, som började rista karusell stycken för Coney Island på 1800-talet. Goldstein och Steins karusell hästar är kända för sina vilda ögon och öppna munnar med snidade tänder liksom stora steg dekorationer på deras kroppar. Den spanska amerikanska War Memorial är en annan av de måste se turistattraktioner Hartford's Bushnell Memorial Park. Memorial hedrar Hartford bosatte som tjänstgjorde i den spanska amerikanska kriget 1898-1899. En staty av Nike, den grekiska gudinnan of War, är uppe på toppen av Memorial.

delstatens huvudstad och den lagstiftande Office Building, som förbiser Bushnell Memorial Park från Capitol Hill, är en av de populäraste turistattraktionerna i Hartford. Den statliga verkställande kontor omfatta Secretary of the State, Lieutenant Governor och guvernör. Konstrueras i High viktoriansk-gotisk arkitektur, är det 1878 State Capital och lagstiftande Office Building registrerad National Historic Landmark.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.