Vad är några turistattraktioner i Green Bay, Wisconsin?

många turistattraktioner i Green Bay gör Wisconsin staden mer populär bland turister än statens huvudstad. Med en befolkning på drygt 100000 människor, har Green Bay känslan av en liten stad utan bekvämligheter i en storstad. Från Green Bay Packers fotbollslag till National Railroad Museum, turistattraktioner i Green Bay finns i överflöd.

Turistattraktioner i Green Bay omfatta National Railroad Museum, ett av de äldsta i sitt slag i världen. Museet har en utomhus och en inomhus utställning område. Utanför kan du njuta av massor av historiska ånglok, bland annat världens största, Union Pacific Big Boy nr 4. 017. De inomhus utställningar täcker historien om järnvägen, tillsammans med minnessaker, fotografier och samlarföremål. En gång om året, kan barnen njuta av en tur runt museet omkrets med Thomas the Tank Engine.

Ännu ett av många turistattraktioner i Green Bay Bay Beach Amusement Park, på stranden av bukten Green Bay. Trots namnet finns det ingen strand i området, utan snarare en stor samling klippblock där besökare har varit kända för att sola eller njuta av en vila från en promenad. Förutom några mindre åkattraktioner är Bay Beach Amusement Park populär på grund av årliga sommarkonserter och mycket natursköna utsikt över bukten. Bay Beach Amusement Park genomgår en omfattande ombyggnation under 2007 och förväntas växa flera miles, med nya karuseller och attraktioner läggs till.

För de som vill utforska konstens värld, turistattraktioner i Green Bay omfattar Meyer Theater, Neville Public Museum, och KI Convention Center. The University of Wisconsin, Green Bay, som erbjuder en rad miljö-grader, är också känd, delvis eftersom det är i mitten av Cofrin Memorial Arboretum, en populär vandring och cykel center.

Andra populära turistattraktioner i Green Bay omfatta Tundra Lodge Resort Waterpark, som erbjuder turister rum, en 3-story indoor water park, och en arkad, alla i en. Vattenfall, konstgjorda öar och forsar vattnet är bara några av attraktionerna i parken erbjuder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.