Vad är några turistattraktioner i Denver, Colorado?

Om du letar efter turistattraktioner i Denver du kan förväntar sig att hitta tecken på sin "Wild West" ursprung. Du kan hitta detta och mer. The Museum of Western Art visar teckningar av Albert Bierstadt, Georgia O'Keefe, och Fredrik Remington. Four Mile Historic Park drag det äldsta hem i staden, en gård, vagn, och en möjlighet för barn att vaska guld. Om nyare historia är ditt intresse, kan du också besöka amerikanska myntverket. Öppnades 1863, är Denver Mint ett där du kan se mynt som produceras. Var noga med att planera i förväg om du är intresserad, eftersom bokningar måste göras i förväg. Medan du är i "Mile High City," Du skulle kanske även vill besöka Colorado State Capitol, där det trettonde steget på byggnader västra sidan är bokstavligen en "Mile High. "

Bland de många turister attraktioner i Denver, är professionell idrott annan stor draw. I Denver korrekt, kan du hitta Colorado Rockies Major League Baseball lag, som spelar på Coors Field och Colorado Rapids Major League Soccer Club, som spelar på Dicks "Sporting Goods Park. Pepsi Center är en upptagen stadion, som hemmaplan för Denver Nuggets NBA lag, Colorado Mammutar Major League Lacrosse laget, Colorado Crush Arena Football League, och Colorado Avalanche NHL. Inte långt borta i sydost, kan du se Denver Broncos Football Team på Invesco Field at Mile High, där Denver Outlaws också spela Major League lacrosse. Och det är bara början, eftersom vi inte ens nämnt rodeo, dragracing, och extrema sporter, som alla är lätta att hitta. Och om du letar efter delaktighet sport, kan du hitta allt från skidåkning till ballongflygning.

Några av de populäraste turistattraktionerna i Denver är i området för scenkonst och musik. Med opera, balett, symfoniorkester, rockband, och prestanda teater, det finns alltid många evenemang att välja mellan. Multikulturella festivaler och evenemang, såsom den årliga Colorado Drakbåtsfestival, den Downtown Denver Arts Festival, och den årliga Teddy Bear Picnic lägga till sorten. En intressant sak att notera om turistattraktioner i Denver är att du kan hitta normalpriset blandas med det oväntade. I bland erbjudanden som kan verka vanligt-liksom Denver Zoo, Downtown Aquarium, Denver Museum of Nature Science, Denver Botanic Gardens, och Denver Art Museum-du kan hitta det oväntade. Till exempel har Denver Zoo en växande familj av Golden Lion ungar, av vilka det finns bara 1000 kvar i naturen, med barn som föddes under 2007 och 2008. Denver Botanic Gardens har en årlig Birdhaus Bash, där birdhouses av alla slag-inklusive några med kändis autografer-auktioneras ut. När den här artikeln skrevs, hade Denver Museum of Nature Science näst största guldklimp i världen på displayen.

Vilka andra turistattraktioner i Denver? Tja, beroende på vilken tid på året, kan du hitta en County Fair i full gång. Den Arapahoe County Fair, till exempel funktioner Rodeos, rider karneval, en Demolition Derby, och 4-H utställningar samt konserter, uppvisningar och tävlingar. Du skulle kanske även njuta av en dag på en av nöjesparker, såsom Water World, den största familjen water park i USA, Elitch Gardens, vilket inkluderar öriket Water Park, eller Lakeside Amusement Park, som innehåller både stora och Kiddie rides .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.