Vad är några turistattraktioner i Córdoba, Argentina?

provinsen Córdoba, ligger i centrala Argentina, är hem för ett antal populära turistattraktioner. Inne i staden Córdoba, provinsens huvudstad, kan turister välja mellan ett antal museer. Bland de mest anmärkningsvärda är Ferreyra Palace, en Fine Arts Muesum tillägnad Eva Perón, och även kallat Museo Superior de Bellas Artes Eva Duarte de Perón. Den Luis de Tejeda religiös konst museet är också en populär sajt. Det finns många populära parker i staden Córdoba där turister kan gå med lokalbefolkningen i njuter av naturen och kanske smuttar på en kopp yerba mate. Sarmiento Park har en stor sjö, och stora runda ö omgiven av ett mote. Trampbåtar finns att hyra på sjön, och en zoologisk trädgård i närheten.

Festivaler och hantverkare mässor hålls hela staden hela veckan. Populärt besökta monument och torg i Córdoba staden innehålla Plaza San Martín, som ligger i centrum av staden, och den koloniala eran regeringen byggnad som kallas för Cabildo. Ett gemensamt att en skulle märka av många koloniala ålder byggnader runt om i staden är att trottoarerna kring dessa är täckta med den design som ser ut som en återspegling av byggnaden ovan. De brickor på marken utanför funktionen särskiljande linjer i den närliggande struktur, ibland ligger i en vinkel som om de reflekteras från en off-centrerad ljuskälla.

Turister kan lämna staden Córdoba och resa till Alta Gracia, en stad som kanske mest uppmärksammad för att ha barndomshem latinamerikanska kulturella siffra Ernesto Guevara de la Serna, allmänt känd som Che Guevara. Hans barndomshem i denna stad har förvandlats till ett museum som kallas Museo Casa Ernesto Che Guevara.

Besökare kan passera genom rummen i den lilla hem för att se minnessaker objekt från Guevaras barndom och foton av Guevara hängande på väggarna. Hemmets lilla isär garage har förvandlats till ett mini-teatern där besökare kan titta dokumentär filmer om Guevaras liv. Också i Alta Gracia är Museo de la Estancia Jesuitica de Alta Gracia. Byggnaden är en 17th century forntida Jesuit förening, som användes senare som bostad av Reconquista hjälte Viceroy Don Santiago de Liniers.

Ytterligare utanför huvudstaden i Córdoba är den lilla staden Villa General Belgrano, känd för sina påverkat tyska kulturen och byggnader. Staden är hem för ett antal tyska öl pubar, och ståtar med en populär årliga Oktoberfest firande.

Córdoba är känd för sina många sjöar och floder utspridda i hela provinsen. Den största av sjöarna kallas Laguna Mar Chiquita, som betyder "liten sjö hav. " Många av de provinser vägar kjolen dessa natursköna sjöar, inklusive Ruta 5, där resenärer kan följa från Córdoba city, genom Alta Gracia, och vidare till Villa General Belgrano.

Längs den del av rutten golvlister sjön Embalse Simbad, resenärer kan sluta för foto ta och ha ett mellanmål eller handla souvenirer som de reser längs slingrande bergsvägen. Många rastplatser erbjuda dessa tjänster, och vissa rastplatser även har restauranger att skryta otrolig utsikt över sjön nedanför.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.