Vad är några turistattraktioner i Cheyenne, Wyoming?

Cheyenne, Wyoming, har fått sitt namn från Camp Cheyenne, en militär tjänst som ställts upp på ryggen på 1800-talet. Idag har staden en befolkning på 55. 362, vilket gör den till den största i delstaten. Turistattraktioner i Cheyenne varierar från det historiska till det ovanliga, och många är one-of-a-kind.

Den Cheyenne Botanic Gardens är ett tydligt exempel på turistattraktioner i Cheyenne som är helt unik. Förutom typiska växthus och trädgårdar, de innehåller även en soldriven vinterträdgård och en trädgårds terapi program, där äldre och handikappade kan volontärerna arbeta som volontärer. The High Plains Arboretum, ligger i Botaniska trädgården skäl finns flera historiska trä hem, över 8000 olika grönsaker och fruktträd och en forskningsstation. Den Arboretum är öppet endast efter överenskommelse.

Många andra turistattraktioner i Cheyenne också centrum kring miljön. Kiwanis Lake och Holliday Park är populär bland fågelskådare eftersom de erbjuder en unik möjlighet att observera sjöfåglar och Black-crowned Night hägrar, som sällan ses i andra städer i området. Brimmer Park vid Windmill Rd. är den främsta stopp för dem som vill koppla av med en picknick eller besöker en skridsko ring. Martin Luther King Jr Park erbjuder en bäck, anläggningar picknick, och en stor lekplats, medan andra parker är kända för sina sportarenor och fält. Förutom utomhus, andra populära turistattraktioner i Cheyenne har att göra med cowboy historia och rodeo. Cheyenne är hem till landets enda Cheyenne Frontier Days Old West Museum, där besökarna kan uppleva härligheten från gångna tider. Vid Nelson Museum i väst kan turister se indiska artefakter, minnessaker fredlös, och en illustrerad historia av cowboys i Wyoming.

Andra museer med samma tema omfattar Cowgirls i West Museum Gift Store och Cheyenne revolvermän, en live show som blivit en av de främsta turistattraktionerna i Cheyenne. Liveshower med western-tema är Cheyenne specialitet. Förutom Cheyenne revolvermän, besökare letar efter cowboy-tema turistattraktioner i Cheyenne kan besöka Cheyenne Frontier Days, världens största rodeo utställning. Evenemanget varar 10 dagar i juli och lockar tio av tusentals besökare från hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.