Vad är några turistattraktioner i Burlington, Vermont?

Turistattraktioner i Burlington, Vermont är många och varierande. Vermont största staden är hem för en rad kulturella landmärken, offentlig konst gallerier, och en inbjudande vattnet. Burlington täcker en yta på 15,5 Folkmängd (40,1 km2), och har knappt 40. 000 invånare. Burlington ingår i ett storstadsområde som omfattar sju städer och en stad med en total befolkning på över 200. 000.

För dem som besöker turistattraktionerna i Burlington för första gången, kan det vara värt att börja om vatten. Staden är byggd vid stranden av Lake Champlain, inom synavstånd Adirondacks. Ett viktigt område för både lokalbefolkning och besökare, erbjuder Burlington's Waterfront vandrings-och ridturer, utomhuskonserter, utbildnings-läger för barn och svängande bänkar. Burlington Gemenskapen Boathouse är ett bra stopp för dem som vill ta en rundtur i hamnen, har en snabb lunch, eller få mer information om Lake Champlain.

Andra turistattraktioner i Burlington som är värt att nämna om vattnet innehåller North Beach, som erbjuder en lekplats, picknickbord och en snackbar. Utomhus turistattraktioner i Burlington utöver vattnet. På sommaren lockar Church Street Marketplace hundratals besökare som vill njuta av live underhållning, gatuförsäljare, och de många utomhuskaféer. När det gäller historia, sevärdheter i Burlington är också unik. Den Ethan Allen Homestead erbjuder guidade turer och magnifik utsikt vatten. Det finns picknickbord på de grunder, som har öppet till solnedgång till någon dropping by. Insidan av huset funktioner möbler och föremål. Robert Hull Fleming Museum, en annan stad krampa, är ett bra stopp för dem som vill se det arbete som utförs av lokala konstnärer.

Vill du ha något annat när man planerar att besöka sevärdheter i Burlington? Prova Lake Champlain Konfekt, en fabrik öppen för rundturer och gratis provtagning. Eller besök ECHO vid Leahy Center for Lake Champlain, en kombination akvarium och science center där barn kan se en 2. 750-liters akvarium, besök FrogWorld, och utforska en värld av dinosaurier. Vuxna kan stoppa i Magic Hat Brewing Company att titta på öl och smaka av bolagets underskrift Ales.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.