Vad är några turistattraktioner i Austin, Texas?

Om du letar efter turistattraktioner i Austin, vad sägs om en tur? Austin Ghost Tours introducerar dig till Austin historien på ett ovanligt sätt med en promenad runt staden som förmodligen kommer att förfölja dig för evigt. Austin Duck Adventures erbjuder dig en motoriserad stadsrundtur, med en något annorlunda historisk vikt, medan Lake Austin Riverboats ger dig en titt på staden från vattnet. Om du föredrar att glida på marken, prova Austin Segway Tours, som också erbjuder kajak-och cykelturer. Eller om du vill att båten delvis utan tur, kan du ta en kryssning på Lone Star Riverboat.

Bland de många turistattraktioner i Austin är en mängd olika naturliga funktioner. Natural Bridge Caverns är en amerikansk Natural Landmark, och med över 10. 000 formationer är den största naturliga attraktionen i Texas. Och om du föredrar din naturupplevelser mer organiserat, besök Austin Zoo, Dinosaur Park, Zilker Botaniska trädgården, eller Natural Bridge Wildlife Ranch.

En av de populäraste turistattraktionerna i Austin. är sport. Du kan se om University of Texas Longhorns spela många olika college sport, Round Rock Express, AAA dotterbolag i Houston Astros Major League Baseball team, Arena Football League's Austin Wranglers och National Basketball League Development team, Austin Toros. Men med alla dessa sporter, glöm inte Texas Roller Derby på söndagar i Austin Convention Center. Om du letar efter turistattraktioner i Austin med underhållning, kan du överväga Austin City Limits, populärt under många år på PBS-stationer, men tänk på att det finns nästan 200 levande musik platser i staden. Sedan finns det också Ballet Austin, Paramount Theatre State Theatre Company, och University of Texas i Austin Performing Arts Center, samt en familjevänlig First Night fest att välkomna det nya året.

Vilka andra turistattraktioner i Austin? Du kanske blir förvånad över att Austin sport vad som sägs vara världens största urbana bat koloni. Består av uppskattningsvis 750. 000 till 1,5 miljoner fladdermöss, ger kolonin en fri nattlig antenn visas i skymning varje natt mellan mars och november. Austin har också en display som har tilldelats utmärkelsen "Best helgedom för beräknad inkurans" Award. Called the Cathedral of Junk består den av omkring 60 ton skräp, i samband med tråd under loppet av femton år för att bilda en komplicerad och invecklad arkitektur pjäs, som har tjänat som bakgrund till fest och bröllop samt bli en populär tur destination.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.