Vad är några turistattraktioner i Ann Arbor, Michigan?

Ann Arbor, Michigan är känd för sin vackra träd, så inte överraskande två av de populära turistattraktioner här är Nichols Arboretum och Matthaei Botaniska Trädgården. Ann Arbor har också en etablerad konst och kulturell identitet. Michigan Theater, Ann Arbor Art Center och Gerald R. Ford Presidential Library är bara några av de utmärkta sevärdheter i Ann Arbor. The Gerald R. Ford Presidential Library innehåller filer och dokument av president Ford och andra Vita husets personal. Biblioteket är beläget vid University of Michigan som ordförande Pasadena skolan och spelat fotboll här. Du kan visa filmsekvenser som relaterar till Fords liv samt titta på fotografier. Handlingarna innefattar Fords benådning av Richard M. Nixon och dokument som rör fall Saigon och Vietnamkriget. I Ann Arbor Art Center är en av de äldsta attraktioner i Ann Arbor, eftersom det går tillbaka till 1909. The Art Center inriktat på samtida konst och är känd för konstnärlig utbildning samt konstutställning. Det finns vanligtvis i konstämnen för vuxna och barn. Det Ann Arbor Art Center funktioner Michigan och Ann Arbor artister och presentaffär har konstnärens verk till försäljning såsom skulpturer, keramik, målningar och smycken.

Michigan Theater valdes av League of American Historic Biografer som det utestående Historisk Theater 2006. Det är en av de populäraste attraktionerna i Ann Arbor och många besökare gå till Michigan Theater bara för att se det är gammaldags elegans. Däremot presenterar teatern också scenframträdanden och oberoende filmer och säten 1. 700 personer. Theater ursprungliga 1927 orgel är fortfarande spelas innan några föreställningar.

Den Matthaei Botaniska trädgården ligger vid University of Michigan och är känt för sina vackra växter som har pedagogiska markörer. The Gardens har naturstigar och en vinterträdgård. De Nichols Arboretum är en av de äldsta turistattraktioner i Ann Arbor. Den skapades av landskapet Ossian Cole Simonds 1905. Den "Arb" som det ibland kallas av boende, har mer än 500 arter av träd och är hem till många kreativa evenemang som visar performancekonst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.