Vad är några turist attraktioner i San Antonio, Texas?

nu den åttonde största staden i USA, San Antonio, Texas är en rik historia och livliga med modernitet, liksom. San Antonio är en gammal stad. Området koloniserades först av spanska upptäcktsresande och missionärer 1695. Staden grundades officiellt 1718 av fader Antonio Olivares, som också etablerade uppdraget San Antonio de Valero, även känd som Alamo. The Alamo, naturligtvis, är den mest kända turistattraktionerna i San Antonio. Detta uppdrag var skådeplats för en 13-dagars belägring under kriget för Texas Independence. Davy Crockett och Sam Houston båda kämpat här. Den största överraskningen i Alamo måste vara att det är nu mitt i centrum. De flesta människor tänker sig Alamo som i öknen, och vid ett tillfälle var det. Inte längre på landsbygden, har den fortfarande en air av tyst mystik. Den bifogade grunder hålla massiv levande ekar, av vilka vissa kan ha stått när byggnaden uppfördes. Texas Rangers ställa säkerhet för byggnaden har många artefakter och viktiga papper. Bullret från staden är knappt märkbara innanför tjocka stenväggar. Alamo s centrala roll i Texas självständighet gör det till ett måste-se attraktion.

Andra turistattraktioner i San Antonio inkluderar nöjesparker. Six Flags Fiesta Texas, Sea World och Splashdown äventyrsbadet göra alla sina hem i San Antonio, vilket gör det en stor stad för barn att besöka. Andra barnvänliga turistattraktioner i San Antonio omfattar Ripley's Believe It Or Not Museum, Downtown All-Around Playground, det Plza Theatre of Wax och San Antonio Zoo. P

Museer ingår också i turistattraktioner i San Antonio. San Antonio Museum of Art, McNay konstmuseum och andra museer, bland annat fira San Antonio's Hispanic arv, finns runt omkring staden. Texas Air Museum är en annan attraktion för hela familjen, som är San Antonio Botaniska trädgården. En av turistattraktionerna i San Antonio som också hyllar den spansktalande kulturen Salutorget, eller El Mercado. Detta är den största mexikanska marknaden utanför Mexiko. Salutorget finns affärer, restauranger och en gata rättvist atmosfär som är oemotståndlig. Mi Terra Cafe y panadería, en av de bästa mexikanska restaurangerna i staden, ligger i hjärtat av El Mercado. Det är öppet 24 timmar och serverar frukost hela dagen. Den panadería, eller bageri, säljer goda bröd och bakverk. Mi Tierra är en favorit för turister och lokalbor.

Sedan missionärer grundade staden, en annan av de berömda turistattraktioner i San Antonio är uppdraget Trail. Uppdragen var en viktig del av tidig San Antonio religiösa och pedagogiska liv. Den nio mil Leden börjar vid Alamo och slutar i närheten av San Antonio River. Fem uppdrag är ute och resan är lämpliga för körning, cykling eller vandring. Fullständig information om spåret och uppdrag finns på nps. gov /saan. Nej artikel om sevärdheter i San Antonio skulle vara komplett utan att nämna Riverwalk. San Antonio River vender sig genom mitt i stan, och 20 meter under gatorna, butiker, barer och restauranger frodas. Den flatbottnade båtar Tour är en bekant syn längs rutten. Biljetter till turer finns på flera platser, bland Rivercenter Mall. Rivercenter Mall innehöll några av stadens bästa shopping.

Andra turistattraktioner i San Antonio omfattar Tower of the Americas och IMAX Theater på Rivercenter Mall, tillsammans med Natural Bridge grottor och Buckhorn Saloon och museum. Många underbara övernattningsmöjligheter finns också staden, bland dem Menger Hotel. Hotellet byggdes 1859 och var en gång en bordell. Det är mitt i centrum-tvärs över gatan från The Alamo, faktiskt. Det är en vacker struktur och det rika lobbyn ensam är värd ett besök.

Mat i San Antonio är också ett äventyr. "Real" mexikansk mat, bra Texas biffar och grilla, italienska, skaldjur och andra stora köket är tillgänglig i området. En turist kan äta under en vecka i San Antonio och inte slå till en enda kedja restaurang, det finns så många goda lokala ställen att välja mellan.

San Antonio, Texas är en stad i det gamla och det nya. Mestadels, blanda de i en kreol av synintryck, ljud och smaker som är lika läcker som den är annorlunda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.