Vad är några turist attraktioner i Dallas, Texas?

Dallas, Texas är fullmatat med många olika turistattraktioner. Från ett världsledande akvarium till en trendig bar distriktet och erbjuder Dallas ett brett utbud av upplevelser. Greenville Avenue, Dallas Arboretum, bibliska Arts, Dallas World Aquarium och Museum of the American Railroad är bara några av de många populära turistattraktioner i Dallas.

Greenville Avenue är känt för sitt utbud av barer, restauranger och nattklubbar. Några anläggningar har levande musik, medan andra har skärmar med sportspel. De flesta av de platser som är tillfälliga i stil, men några är mer formell. Greenville Avenue är ett av de populäraste turistattraktionerna i Dallas som området är känt för bra shopping. The Dallas Arboretum ligger runt White Rock Lake. Den Arboretum har många olika trädgårdar som Boswell Family Trädgård, Jonsson Color Trädgård, Nancy's Garden och Pecan Grove. Dallas Arboretum är en av de vackraste turistattraktionerna i Dallas som det är underbart anlagda och har ett lusthus, vikar och fredliga vägar. Det finns också en spansk herrgård med en skulptur trädgård vid Arboretum.

biblisk Arts har utställningar som relaterar till människor, platser och händelser i Bibeln. Biblisk Arts är icke-konfessionell och har tre permanenta konstgallerier samt förändrade tillfälligt bildskärmar. En stor oljemålning, Miracle at Pentacost , innehåller över 200 personer från Bibeln och målning presenteras med både ljud-och ljuseffekter, gör den till en av de mest unika turistattraktioner i Dallas.

The Dallas World Aquarium har sjöliv från många olika delar av världen såsom Salomonöarna, Japan, Sri Lanka, Bahamas och södra Australien. Det är en av de mest utmärkande turistattraktioner i Dallas som den har bara visas tretåiga sengångare i USA. The Dallas World Aquarium är en tunnel tank så att du kan uppleva havet liv runt omkring dig. Andra djur som primater och kräldjur är också med på den Akvariet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.