Vad är några saker jag bör inbegripa på en camping Checklista?

Många tycker om att tillbringa tid utomhus, och det finns många som vill ta sin njuta av naturen ett steg längre genom att återskapa camping. När du umgås med naturen, det finns många objekt som camping entusiast behöver, inte bara för att hans eller hennes njutning, utan också för att hålla värmen, säkra och hälsosamma. Antalet saker som en husbil behöver på en camping checklista beror på flera faktorer. En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du skapar en camping checklista är att veta hur befolkade campingplatsen kommer att vara . Några har lokaler där campare kan köpa alla bekvämligheter som de kan ha glömt, medan andra campingplatser kan sakna andra människor för miles och miles, och i den andra situationen för campare måste vara oerhört förberedd. På samma sätt kommer campare med ett fritidsfordon behöver olika poster än de som vandra ensam i öknen-en elgrill är värdelösa utan någonstans att plugga in den På toppen av en camping checklista bör vatten och mat, eller objekt som stöd för att få vatten och mat. Campare måste ha tillgång till rikligt med färskt vatten för att säkerställa deras hälsa, så om vattnet kommer att erhålla från en campingplats, kan de antingen koka vattnet eller rena det med en bärbar vattenfilter. Detsamma gäller när man paketerar livsmedel för camping, och vilken typ av mat som är nödvändiga för att få, om några, beror främst på hur länge maten måste bevara. Campare som inte kommer att ha mat finns att köpa under en längre tid måste tänka på förpackning poster som inte kommer att förgås lätt, såsom konserver, granola eller många andra sorter av varaktiga livsmedel.

Nästa punkt att tänka på en camping checklista är relaterade till skydd där campare planer på bo. Den mest självklara av dessa för campare utan en husbil är tält, vilket några campare och med välja att avstå helt. Dessa hopfällbara skyddsrum allt från små enmansföretag tält till enorma område som kan sova många campare på en gång. Den mest avgörande faktorn för den typ av tält för att få är vädret, vilket också kan inverka på en annan viktig camping checklista objekt, sovsäcken. Förutom hur varma sovsäcken måste, måste husbil överväga hur bekväm han eller hon behöver det vara när sover på ojämnheter i vildmarken.

Olyckor kan hända lätt när camping, så packning första förbandslåda är viktigt när de passerar ex bort av en camping checklista. Detta är viktigt för ett av många missöden som kan förekomma i naturen, och husbilar måste vara beredd att ta itu med skärsår, brännskador, brutna ben och mer. Första förbandslåda bör innehålla allt du behöver, såsom bandage, mediciner och mer.

Förutom dessa större objekt kan campare förbättra deras upplevelse genom att lägga till några eller alla av följande: en kniv, en camping spis, en lykta eller ficklampa , regn redskap, radio, kompakt hopfällbara camping stolar, och alla andra bekvämligheter användas för att förbättra komfort och njutning av husbil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.