Vad är några idéer för matlagning över en lägereld?

Matlagning över en lägereld är en stor utomhus tradition. Det kan göras medan camping, i din egen bakgård i ett samkväm, eller helt enkelt medan du njuter av tid med din familj. Att säkerställa att du har en fantastisk tid och känna dig trygg, finns det några saker att tänka på när du lagar mat över öppen eld. En av de bästa sätten att få en bra tid när du lagar mat över en lägereld är att berätta historier. Traditionellt är spökhistorier berättade när du lagar mat över en lägereld, men som inte behöver vara fallet. Du kan enkelt dela personliga berättelser med varandra, berätta historier som inte är skrämmande eller ens hitta på historier tillsammans. För att göra detta, en person sitter vid brasan kan börja berättelsen med en enda mening, därefter nästa person i berättelsen lägger i nästa mening, och så vidare. Du kan fortsätta på detta sätt tills en grupp berättelse har sagt och du är redo att avsluta det. När matlagning över en lägereld, måste du också hålla säkerhet i åtanke. Du bör vara säker på att branden är säkert innehöll så att den inte kommer att spridas och bränna ner din omgivning eller såra någon som kokar över en lägereld. Dessutom bör du inte använda några kemikalier för att få igång brasan, såsom bensin. Det är farligt eftersom det kan oavsiktligt orsaka någon att få brännas, och det kommer dessutom förstöra smaken på maten.

De flesta människor tänker rostning korv när de tror att koka över en lägereld, men du kan Välj annat kött också. Var noga med att använda försiktighet, när rostning fläsk, nötkött och kyckling när du lagar mat över öppen eld. Om dåligt tillagat kan dessa kött leda till sjukdom och även dödsfall i allvarliga fall. Av denna anledning är det bäst att skära upp köttet i små tärningar och stek dem i en kabob vid matlagning över öppen eld.

För att se ditt kött smakar bra när du lagar mat över en lägereld, det är bäst att undvika att sätta den direkt i elden. Om du placerar den direkt i elden, utsidan bränna och insidan förblir dåligt tillagat. Snarare gäller värmen indirekt att se hela köttstycke är kokta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.