Vad är några friluftsliv i Twin Falls, Idaho?

Twin Falls ligger i Magic Valley området i Idaho. Höga slätter Snake River Canyon området och hisnande faller som Shoshone Falls ligga underbara bakgrunder för många stora friluftsliv i Twin Falls. Känd som the Wilderness staten har Idaho mest vildmarksområde av någon amerikansk stat än Alaska. Fiske, vandring, mountainbike, camping och skidåkning är bara några av de populära Idrottsplats i Twin Falls

The Snake River Canyon blev känd genom stunt motorcykel jumper Evel Knievel s misslyckade försök att hoppa över den mycket stora Canyon på 1970-talet. De flesta människor passerar bara Snake River Canyon via Perrine Bridge! The Visitor Center vid södra änden av bron ser ner i en magnifik utsikt över ravinen. Besök på mycket lång och imponerande Shoshone Falls på Snake River är ett av de mest populära friluftslivet i Twin Falls.

Delar av Snake River såsom Henry's Fork är kända för flugfiske efter Cutthroat öring. The Snake River är också känd för stör fisket. Störfiskar är stora fiskar som frekventerar flodens botten, ofta i områden med snabb vatten. Dierkes Sjön är en populär plats för friluftsliv i Twin Forks. Det kan vara öppet för fiske och vandring runt sjön. Dess stränder brukar vara öppna under sommarmånaderna.

Den Sawtooth National Forest är känd för sina tydliga kväll himmel och dess tillgängliga vandringsleder som Ross Falls Trail. Nybörjare och familj vandring är också populärt på Eagle Loop i öppen skogsmark inställning som gör det till ett populärt ställe för friluftsliv i Twin Falls. Independence Lakes nära Independence Berg har också spår novis nivå. Den Harrington Fork Mountain Bike Trail är känd för utmanande mountainbike. Du kan starta från parkeringsplatsen och cykel till varierad och tuff terräng såsom strömmar som inte alltid är torr, boskap staket och klättring.

Skidåkning är en av de mest populära friluftslivet i Twin Falls och det finns många skidorter här. The Magic Mountain Ski Resort i Nevada gränsen är en populär mindre ort med mindre ned-backar. The Sun Valley Ski Resort ligger nära Challis och Sawtooth National Skogar och ritades av Union Pacific Railroad 1936. Schweitzer, Soldier Mountain och Tamarack är andra populära skidåkning platser i Twin Falls.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.