Vad är några friluftsliv i Seattle, Washington?

Du är inte troligt att springa ur den stora utomhusaktiviteter i Seattle, Washington. Seattle smeknamn är "The Emerald City" eftersom den har så många parker och skogar. Alki Beach Park, Puget Sound, Green Lake och Discovery Park är bara några av de underbara grönområden som erbjuder spännande utomhusaktiviteter i Seattle.

Discovery Park är Seattles största park och det är beläget i Magnolia Park nära Puget Sound. Parken utvecklades från extra egendom som tillhör den amerikanska arméns Fort Lawton i början av 1970-talet. Discovery Park har över 150 arter av fåglar samt sälar hamnen och Kalifornien sjölejon. The Loop Trail täcker buskar och skogens ekosystem och måttligt svår vandringsleder leda till en fyr med natursköna vyer över Puget Sound.

Washington State's Green Lake är bara en kort bilfärd från Seattle's downtown core. Promenader, löpning, cykling och inlines är populära aktiviteter runt sjön och området har också basketplanerna och fält för många andra bollsporter. Båtlivet är en av de mest populära friluftslivet i Seattle's Green Lake och kanot och hyror paddleboat kan vara tillgängliga.

Puget Sound har vackra Pacific Northwest natur och många möjligheter till friluftsliv i Seattle. Segling, paddling och power-segling är populära här som är fiske efter lax och torsk. Kontrollera om vatten nedläggningar och fiske krav på licens.

Vandring i närheten Olympic National Park med dess otroliga natur är en favorit utomhus aktivitet för många och vinteraktiviteter är också rikligt här. Hurricane Ridge är ofta öppna för slang och Park vanligtvis har spår för längdskidåkning och snöskor. Camping, vandring, cykling, backpacking, snöskor, snowboard och skidåkning är bara några av de många utomhusaktiviteter i Seattle's Mount Rainier National Park.

Alki Beach Park är historisk eftersom det markerar den plats där de första vita nybyggarna landade 1851 och fick hjälp av Chief Seattle. Volleyboll, cykling, promenader, jogging och inlines är bara några av de möjliga utomhusaktiviteter att göra här. Sandstränder Alki Beach Park är populära platser för solbad och picknick under sommarmånaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.