Vad är några friluftsliv i San Diego, Kalifornien?

Om du besöker Kalifornien och letar efter några utomhusaktiviteter i San Diego, bör du vara glad att veta att det finns många saker att göra i området. Från att surfa till camping till vandring, alla som gillar att vara ute kan hitta något att göra här. Utomhusaktiviteter i San Diego kan delas in i två grupper: vatten och mark.

Vatten friluftslivet i San Diego är populärt på grund av stadens fantastiska läge över San Diego Bay, en 12 mil (19km) lång remsa av vit sand som är mycket populär bland både invånare och besökare. Torrey Pines State Beach är en av de vackraste stränderna i San Diego-området, omgiven av sandstensklippor och populär bland surfare. La Jolla Cove är en annan anmärkningsvärd strand att utforska när de söker för friluftsliv i San Diego. Ligger inom gränserna för Underwater Park Ecological Reserve, och erbjuder besökarna en chans att dyka och snorkla nära klipporna, är La Jolla en fantastisk oas för besökarna.

Land friluftslivet i San Diego är också mycket populära. På 5. 800 hektar (23 km2), är Mission Trails Regional Park en av de största parkerna i landet. Populärt med vandrare och bergsklättrare, som kommer att gå ut på stigar som leder fram Cowles Mountain erbjuder parken några av de bästa utsikt över området. Ridning och cykelleder är öppna också i parken, och besökarna kan välja mellan olika nivåer svårt att hitta ett spår som passar deras lämplighet. Båtliv och camping är också möjligt i parken gränser, och besökare kan också välja att parkera i många av de aktiviteter som anordnas av parkens personal under hela året.

Utomhusaktiviteter i San Diego kan betecknas som en litte mer ovanligt. Torrey Pines State Reserve erbjuder möjlighet att utforska oländig terräng utan hjälp av markerade leder, och Old Town San Diego State Historic Park erbjuder dig en titt på vad 19th century liv var. Gamla stan Park är ett friluftsområde i en kalifornisk spansk uppgörelse, komplett med ett skolhus, vagnar, gamla affärer och ett museum. The Visitor Center är själva herrgård av en boende, som har omvandlats till ett museum för att visa upp föremål med anor från 1820-talet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.