Vad är några friluftsliv i Richmond, Virginia?

Det råder ingen brist på bra utomhusaktiviteter i Richmond, Virginia. Richmond inte bara vackra utanför platser som erbjuder alla möjliga saker att göra, men de flesta av Richmond naturliga skönhet är fylld av historisk betydelse också. Populära uteaktiviteter i Richmond omfattar fågelskådning, forsränning, fiske, vandring, paddling, kajakpaddling, camping, simning, ridning, cykling och promenader.

Fågelskådning är populär på James River som området är känt för arter såsom stora blå häger, fiskgjuse, skarvar och skalliga örnar. James River är också populär för forsränning och fiske. Blå mal, sill, randig bas, och liten mun bas är några vanliga fiskarter som lever i James River.

Vandring är en annan av de mest populära friluftslivet Richmonds James River-området. The James River Park System vandringsleder erbjuder många möjligheter till stora höjningar. Kärnmjölk Leden går genom en del av Nickel Bridge och Belle Isle och är känd för sina mer utmanande vandring. Belle Isle är ett område som är känt för vita vatten forsar och är populär bland dem som är ganska erfarenhet av kanot-och kajakpaddling.

Pocahontas State Park är bekvämt för camping och andra friluftsaktiviteter som parken är inte långt från Richmond's stadskärnan. Parken är känd för sina viltvård och inkluderar Swift Creek. Vissa aktiviteter utomhus i Richmond's Pocahontas State Park omfattar bad, segling, fiske, ridning, vandring och cykling.

Om promenader är din uppfattning om ett av de bästa utomhusaktiviteter i Richmond, det finns många fantastiskt natursköna och historiska områden att utforska till fots här. Hollywood Cemetery erbjuder både skönhet och historia som man kan promenera längs den vackra kullar medan du läser imponerande mausoleum och skulpturer. Confederate Soldater och Jefferson Davis lades till vila i Hollywood som var femte amerikanske presidenten James Monroe, och den tionde amerikanske presidenten John Tyler.

Canal Walk är en annan av de mest historiska utomhusaktiviteter i Richmond. Canal Walk kan besökare få en närbild titta på kanaler som George Washington hade sitt ursprung i syfte att hjälpa de rederier undvika grova forsen i StJames River. Canal Walk sägs vara ett friluftsmuseum och är bra att utforska till fots eller på en narrated kryssning båt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.