Vad är några friluftsliv i Portland, Oregon?

golf, cykling, skidåkning, snowboard, isklättring, vandring, fiske och vindsurfing är några av de många utomhusaktiviteter i Portland, Oregon. Portland har många parker och utomhus rekreationsområden. Columbia River Gorge och Mount Hood är kända för att vara bra ställen för friluftsliv i Portland.

Mount Hood är bara ungefär en timme från downtown Portland och sägs vara en skidåkare paradis som ståtar med den längsta ski säsong i Nordamerika. Mount Hood är känd för sin sommar skidsäsong och det finns minst fyra skidorter här. Isklättring, snowboardåkning, visa skoning och längdåkning är andra populära vinter friluftslivet i Portland's Mount Hood.

Den Columbia River Gorge erbjuder en av de mest unika friluftslivet i Portland. Den Gorge är inte bara 50 miljoner år gammal, men det utgör en naturlig vindtunnel som gör den populär för vindsurfing. Det är känt över hela världen genom vind surfare och mitten vindar dag från ravinen sägs vara det bästa för vindsurfing. Den Columbia River Gorge är också känd för forsränning, segling, vandring och camping.

Det finns åtminstone 50 offentliga golfbanor i och omkring Portland. Området har både 9 hål och 18-hålsbanor samt barns golfbanor och par tre kurser för början golfare. Vissa Portland hotellen har varit kända för att erbjuda golfpaket som inkluderar golf och lektioner på upp till sex olika Portland golfbanor.

Mountainbike är en av de mest populära utomhusaktiviteter i Portland. Det finns många cykelleder här för början och avancerade cyklister. Forest Park är känd som en bra plats för mountainbike och det är USA: s största stadspark.

är Columbiafloden sägs vara en bra källa till lax, stör och regnbågslax. Annan fisk fångade runt Portland område omfattar öring, gös, bas och Shad. Den Willamette River och Bonneville Dam är kända som goda fiskevatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.