Vad är några friluftsliv i Pensacola, Florida?

För alla som vill tillbringa en tid i en stad med vackra vita sandstränder, ett fantastiskt nattliv och massor av saker att göra, är Pensacola rätt plats att vara. Här är några exempel på några av de friluftsaktiviteter i Pensacola som alla kan njuta.

Högst upp på listan över utomhusaktiviteter i Pensacola är de fina stränderna. Pensacola Beach, som är en kronjuvel för alla stränderna i området, ger miles vitt pulver sand som är idealisk för att sola, en volleyboll spel, eller bara sola dig i det varma vattnet i viken. Till skillnad från i många städer, är den offentliga beachfronts i Pensacola hållas rena och redo för människor i alla åldrar att njuta av.

Som ligger längs omkretsen på stranden täcks områden med inbyggd kolgrillade, picknickbord och generellt platser att komma in från solen en stund och njuta av ett mellanmål. Tillsammans med de skuggade områdena, ståtar Pensacola Beach också dusch och omklädningsrum längs parkeringsområden. Detta gör det lättare för strandälskare att skölja bort och städa upp lite innan du går vidare till andra utomhusaktiviteter i Pensacola.

Medan checka ut underverk stranden, glöm inte att släppa av Pensacola Beach Pier och miljöövervakning Post på Fort Pickens Road. Där kommer du att stöta på en utsikt som tar andan ur dig. En resa till Gulf Breeze Zoo är ett måste för alla som vill få ut det mesta av utomhusaktiviteter i Pensacola. Beläget i angränsande förorten Gulf Breeze, är anläggningen mer populärt kallas bara The Zoo. Här hittar du över femtio hektar ägnas vacker flora och fauna. Det finns också ett antal djur roaming gratis genom omsorgsfullt inhägnad delar av parken. En tur tåg kallas Safari Line tar besökare genom dessa delar, som besökare kan se många former av vilda djur som lever i det fria. Tillsammans med dessa öppna områden, erbjuder Zoo också en mer traditionell miljö för besökare att gå igenom och följa de över nio hundra djur som bor på zoo.

För alla som gillar flyghistoria och visar, inget kan toppa Blue Angels. Som en av premiären utomhusaktiviteter i Pensacola, är änglarna anknutna till den amerikanska flottan, och turnera i landet utför luften visar. Pensacola fungerar som stationeringsort, och minst en helg i månaden ägnas åt luft visar nära staden. Sommaren är en särskilt bra tid för att hinna med Blue Angels i aktion, som mer visar planeras i Pensacola, Florida under månaderna juni och juli.

Det finns också en mängd statliga parker som kan inkluderas i listan över utomhusaktiviteter i Pensacola. Från Big Lagoon State Park till Perdido Key State Park och även över till Blackwater Heritage Trail State Park i Milton, det finns många möjligheter för promenader, vandring, camping och bara njuta av naturen. Campingplatser i området kommer att rymma tält camping, liksom campare och RV setup, så det finns plats för alla. Ingen lista med utomhusaktiviteter i Pensacola vore komplett utan hänvisar till Fun City. A good old fashioned nöjespark belägen Pensacola Boulevard, är det en chans att njuta av karuseller och strandpromenad nöjen stil. Se sidan visar, kasta en boll i mjölkflaskor, prova på kort trick och skjutbanor som du gör din väg genom parken. Glöm inte att njuta av en av mul lång korv kvävd i paprika och lök under din dag på Fun City.

Detta är bara några av de fantastiska utomhusaktiviteter i Pensacola. Det finns också dansa klubbar, banorna, och ett antal andra friluftsaktiviteter i Pensacola som är värda att titta närmare på. En sak är säker: ingen behöver vara uttråkad i Pensacola, Florida. Som en av de bästa exemplen på en rolig stad längs viken, finns det något för alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.