Vad är några friluftsliv i Miami, Florida?

Utomhusaktiviteter i Miami, Florida omfatta en mängd olika evenemang, turer och sevärdheter. Årliga festivaler inbegriper Internationella Mango Festival, han Miami Dade County Fair och Exposition, The Miami Grand Prix, och professionell baseball spel, med Florida Marlins och professionell fotboll, med Miami FC. Naturligtvis Miami Dolphins är inte bara havslevande däggdjur: Miami's National Football League Team, Miami Dolphins, har en utomhus stadion-så även titta på fotboll kan vara en av många utomhusaktiviteter i Miami!

Waterfront turer är några utomhusaktiviteter i Miami som låter dig se stan från en annan vinkel. Medan du tänker "vatten" kan du hyra en egen båt, går ombord på en sightseeing kryssning, segla iväg i en gondol eller ta en speedboat ride. Också skall beaktas är kryssningar som börjar och Miami och hamna någon annanstans, som vissa som tar i Key West. Andra typer av turer omfattar stadens turer, turer som kombinerar någon stad utforskning med en Everglade airboat rida, och om du vill turné under din egen kraft, cykelturer och kajak turer är både möjligt. Och om du vill se Miami från himlen, luften turer finns också.

Wildlife sevärdheter överflöd och gör underbar familj utomhusaktiviteter i Miami. Hem till över 1000 tropiska fåglar, Parrot Jungle Island egenskaper också många växter och blommor, liksom utbildningsprogram. Miami Seaquarium är stället att gå för att uppnå Flipper, eller om du vill se en späckhuggare visa eller ta en simtur med delfiner. Den Metrozoo är bland de utomhusaktiviteter i Miami som är nationellt rankas. Miami Metrozoo har fått bland de tio bästa i landet. Pelikanen Harbor Seabird Station i Biscayne Bay erbjuder en annan inställning till djur, som fungerar som ett center för räddning, helande och frigörande av vilda fåglar i behov av hjälp.

Av alla utomhusaktiviteter i Miami, det som kan komma först till att tänka på de flesta resenärer är ett besök på stranden. Miami Beach Handelskammaren erbjuder en hjälpsam Beach parkering Map, som kan bistå i både lokalisera stränder och scouting på hur du får din bil nära dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.