Vad är några friluftsliv i Los Angeles?

Trots Los Angeles är en mycket stor storstad finns det många utomhusaktiviteter i Los Angeles den funktionen vacker natur och stora möjligheter att delta i fritidsaktiviteter. Några av utomhusaktiviteter i Los Angeles omfattar många olika stränder, skogar och parker.

Vid Angeles National Forest, som ligger i norra delen av Los Angeles County, det finns många möjligheter till friluftsliv i Los Angeles. Parken omfattar 650. 000 hektar vildmark, inklusive berg, sjöar och skogar. Besökarna kan delta i olika fritidsaktiviteter, inklusive fiske, camping, naturstigar, båtliv, jakt, skytte, ridning ATV och aktiviteter vinter som skidåkning och skoterkörning.

En av de andra utomhusaktiviteter i Los Angeles att familjer kommer att få ett besök till Inyo National Forest, där du hittar gamla Bristlecone tallskog, som är hem för den äldsta levande träden i världen. På Visitor Center, kommer du få möjlighet att lära sig om historien bakom dessa majestätiska träd. Det finns också naturstigar i området för vandring. Som för andra utomhusaktiviteter i Los Angeles, det finns många stränder längs kusten, där besökare kan sola, bada eller surfa. Några av de bästa stränderna för friluftsliv i Los Angeles omfatta Venice Beach, Hermosa City Beach, Leo Carrillo State Beach, och Royal Palms State Beach.

Stadens nöjesparker är också bra friluftsliv i Los Angeles. Dessa inkluderar Disneyland, Knott's Berry Farm, och Pacific Park, som ligger på Santa Monica Pier. Vid dessa nöjesparker, kan du gå på berg-och dalbanor och andra åkattraktioner, spela spel och njuta av andra utomhusaktiviteter i Los Angeles. En annan av de berömda utomhusaktiviteter i Los Angeles är Griffith Park, som har en mer än 4000 hektar skogsmark, men under 2007, en skogsbrand brände stora delar av parkens grönska. Vid den högsta punkten i parken finns ett observatorium, där besökare kan använda teleskop för att få en bra utsiktspunkt mot himlen på natten. Griffith Park är också hem till Los Angeles Zoo, en av de bästa utomhusaktiviteter i Los Angeles för barn och vuxna att njuta av tillsammans.

om mycket av Los Angeles är täckt med byggnader och motorvägar, det finns fortfarande en anmärkningsvärd mängd vackra natur och djurliv i staden. Med ett brett utbud av stränder, skogar, sjöar och berg, det finns många utomhusaktiviteter i Los Angeles för besökare att njuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.