Vad är några friluftsliv i Jacksonville, Florida?

Du är inte troligt att springa ut utomhusaktiviteter i Jacksonville, Florida. Jacksonville har det största systemet för stadsparker i USA. Dessutom är Jacksonville på St John's River och är känt för sitt vackra landskap, kustnära läge och vattensporter.

Jacksonville många sjöar och träsk är populära platser för kajakpaddling och båtturer. Båtturer och sportfiske är särskilt välkända friluftslivet i Jacksonville's Neptune Beach-området, liksom på Atlantic Beach och Jacksonville Beach. Den Jacksonville Beach Boardwalk är ofta ganska upptagen, medan Talbot öarna sägs ha tystare vattnet områden i allmänhet. The St Andrews State friluftsområde är populär för sina vita sandstränder. Simning, paddling och dykning är några av de gemensamma utomhusaktiviteter i Jacksonville's St Andrews State friluftsområde. Waterfront camping, picknick och vandra är också populära aktiviteter här.

Riverwalk erbjuder fina vyer över Jacksonville s centrum och St John's River. Utsikten är särskilt populär under kvällarna i skenet av stadens ljus. Många matställen, barer och museer ligger rätt nära Riverwalk. En av de mest populära friluftslivet i Jacksonville Riverwalk: s område är att ta en båttur över vattnet när flodbåtar körs.

Vandring genom spår och tittar på stora ekar och tallar på Tree Hill är en av de bästa utomhusaktiviteter i Jacksonville för tree lovers. Tree Hill är en trevlig grönområde med strömmar. Informationsmaterial om skogen och Florida naturliga miljöer finns ofta tillgängliga på Education Center. Utbildningen Center på Tree Hill vanligtvis har året-runt evenemang och aktiviteter.

Vandring, ridning och paddling är några av de många populära friluftslivet i Jacksonville's Timucuan Ecological och historiska bevara. Den Timucuan ägnas åt att bevara våtmarker vid kusten i Jacksonville. Det Theodore Roosevelt område Bevara är känd för tyst vandringsleder och vilda djur-fyllda gräsmarker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.