Vad är några friluftsliv i Houston, Texas?

Det finns gott om utomhusaktiviteter i Houston, Texas, men om du planerar att besöka under sommarmånaderna, var beredd på varmt väder och stundtals kraftiga skyfall eller orkaner. Det är klokt att vara uppmärksam på vädret när du planerar din utomhus utflykter, för att få massor av solskydd, skyddande kläder och solglasögon och planera de flesta av dina utomhusaktiviteter för de tidigare morgontimmarna. Detta sätt får du se den vackra "utanför" Houston har att erbjuda och kan spara nu till luftkonditionerade inomhusfaciliteter för eftermiddagen. Det finns ett antal parker i Houston, men ingen är mer populär än Hermann Park. Parken donerades till staden i början 20th century, men genom försummelse, var fruktansvärd form av 1980-talet. Vid denna punkt, bildades Herman Park Conservancy att återställa parken och gör den till en av de vackraste platser att besöka i Houston. Förutom att ta en enkel promenad och titta på vilda djur, hittar du ett antal utomhusaktiviteter i Houston där. Dessa inkluderar:

 • Besök Houston Zoo
 • spelat golf
 • Besök Japanese Tea Garden
 • hitta många historiska monument
 • Visa varmvattenberedare på McGovern Lake
 • Besök Cockrell Butterfly Center

Om du gillar nöjesparker eller vattenparker, Houston har mycket att erbjuda. Överväg ett besök på Six Flags Astroworld att rida en eller flera av sina elva bergochdalbanor, plus många andra åkattraktioner spänning och rider för barnen. Alternativt, om du vill svalka samtidigt som friluftslivet i Houston, överväga en resa till Adventure Bay Water Park, öppet från Memorial Day Labor Day. Om du letar efter utomhusaktiviteter i Houston som erbjuder fantastisk underhållning, bör du kontrollera schemat för Houston Miller Outdoor Theater. Under sommarmånaderna hittar du en mängd olika program från framträdanden av symfonin som spelar för hela familjen. Kvällen föreställningar kan vara bekvämt, eftersom vädret tenderar att hålla värmen långt in på natten. En annan av de stora inomhus-och utomhusaktiviteter i Houston är ett besök på Bayou Bend Insamling och trädgårdar. Även om du kan turnera i historiska hus vänster till Houston av Miss Ima Hogg, som upplever många föremål av historiskt intresse förutom en vacker arkitektonisk design, en av de viktigaste sevärdheterna är den vackra trädgårdar designad av Hogg. Ni kan förstå mer än åtta olika trädgårdar under en resa till Bayou Bend, och även guidade turer (rekommenderas reservationer), i hem och några av trädgårdarna.

Besökare ska också vara säker på att dra nytta av en av de mest eklektiska friluftslivet i Houston genom att ta en promenad genom Orange Show. The Orange Show dragen en 3000 kvadratmeter stort arbete av stål arkitektur, byggd som en labyrint. Under promenaden hittar du många intressanta platser, inklusive en önskebrunn och en oas. Det finns också en inomhus museum och presentaffär om du vill fly värmen i några minuter. The Orange Show erbjuder ett unikt sätt att utöva utomhusaktiviteter i Houston, liknar inget annat du kan se i staden.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.