Vad är några friluftsliv i Green Bay, Wisconsin?

Utomhusaktiviteter i Green Bay, Wisconsin är varierad och god. Green Bay tillgång till Lake Michigan och dess många parker och idrott områden gör det till en utmärkt plats för nästan all utomhusaktivitet du kan tänka dig. Vandring, längdskidåkning, fallskärmshoppning, snowboard, inlines, ridning, kanoting, forsränning, paddling och fiske är bara några av många möjliga utomhusaktiviteter i Green Bay. är The Triangle Sports område som är känt för sin skog längdskidåkning skidspår och det är lättare kullar skidor. The Triangle Sports området är också populär eftersom det ligger ganska nära staden Green Bay. Snowboard och uppblåsbara slangar är andra snö sporter ofta haft här. The Bay Beach Wildlife Sanctuary är en park som erbjuder natursköna friluftslivet i Green Bay. The skogsmark Lederna är hem för djur som utter och varg, medan vitsvanshjort och prärievargar bor i grönområden. Bay Beach Wildlife Sanctuary monitorer djurpopulationer och ankor och gäss kan ofta hittas här. The Sanctuary är Lederna är kända för att vara öppen för längdskidåkning under delar av vinterhalvåret. Gammaldags Bay Beach Amusement Park ger utomhusaktiviteter i Green Bay i somras.

Skydiving utbildning och utrustning från flera olika företag i Green Bay. Fallskärmshoppare sträcker sig från dem som vill komplettera sina första hopp och mer erfarna hoppare. Vissa hoppar fallskärm företag erbjuder in-the-sky videor på din skydiving erfarenhet.

Mountainbike är en av de mest populära friluftslivet i Green Bay. Newport State Park har spår mountainbike för början och mellanliggande bikers och är känd för sin utan hinder kurser och bra mönsterdjup. Point Beach State Forest funktioner ganska platt terräng på de flesta spår, med ett fåtal områden i mindre kullar.

The Lake Michigan Området är känt för sina vita vatten och platt vatten paddling idrott samt för fiske och flugfiske. The Fox River Trail erbjuder många olika utomhusaktiviteter i Green Bay. Några av Fox River lederna är belagda med asfalt och det finns spår för inlines, cykling och promenader. Ridning är också oftast tillåtas på tygeln vägar. The Fox River Trail har en utmanande fitness kurs på ett spår som kallas "Hälsa Trail. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.