Vad är några friluftsliv i Denver, Colorado?

Denver, Colorado känd som "Gateway to the Rockies" och det råder ingen brist på utomhusaktiviteter här. Inte bara det, är utomhusaktiviteter i Denver ännu bättre med alla dessa fantastiska Red Rock berg och andra natur. Golf, forsränning, camping, fiske, vandring, simning, paddling, kanot, backpacking och ridning är bara några av de många spännande utomhusaktiviteter i Denver. The Rocky Mountain Foothills är populära backpacking genom vildmarken, eller bara kör genom att ta i naturen. Red Rock Park är ett 250 miljoner år gamla området består av röd sandsten formationer rock. Bear Creek Canyon sägs vara en bra plats till plats för vilda djur såsom rådjur eller buffel. Gå till toppen av Lookout Mountain är en av de mest populära friluftslivet i Denver, eftersom den sitter högt över Denver och är känt för sin fantastiska utsikt.

Coloradofloden är känd för många utomhusaktiviteter i Denver sådan som fiske, bad, kajak och kanot. Det är särskilt omtyckt för sitt natursköna områden, forsränning i den vita vatten och flugfiske i bassängerna av platta vatten. Coloradofloden börjar i Rocky Mountain National Park, som är bara ungefär två timmar från staden Denver.

Denver har minst sju offentliga golfbanor som sträcker sig från nio hål till arton hål. Vissa av kurserna har också minigolf liksom par tre kurser för nybörjare och barn. De flesta, om inte alla, av Denver offentliga golfbanor kräver bokningar för en tee time. En promenad utomhus museum som kallas Clear Creek History Park är en av de mest kulturhistoriskt intressanta friluftsliv i Denver eftersom den är inriktad på 19th century liv och har en smedja, skolhus, rökeri och en lada. Clear Creek, i Idaho Springs, är mindre än en timme från Denvers stadskärnan och är känd för forsränning, vandring och fiske. Fritids fordon (RV) camping och camping i stugor är populära i Clear Creek området.

Familj vandringar, ridning, cykling, fiske och picknick är bara några av friluftslivet Denvers Waterton Canyon. Den Canyon ligger längs med South Platte River och erbjuder några hisnande vyer. Behållaren i Cherry Creek State Park är känd för segling på sommaren och isfiske och skridskoåkning på vintern. Ridning och modell flygplan som flyger är andra kända friluftslivet Denver's Cherry Creek State Park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.