Vad är några friluftsliv i Chicago, Illinois?

Utomhusaktiviteter i Chicago är rika och varierade. Mitt i den moderna glas och metall arkitekturen av staden hittar du gott om plats för utomhusaktiviteter såsom promenader, cykling och skridskoåkning. Jackson Park, Lincoln Park, Millennium Park och Powderhorn Lake området erbjuder stora friluftslivet i Chicago och kringliggande områden.

Den Powderhorn Lake, Marsh och Prairie område har Mellanvästern största häckande populationen av Black-crowned Night Hägrar-en hotade fågelarter. Powderhorn är beläget i Cook County. Du kan hitta många typer av växter, djur och fåglar här. Finns promenadstråk och sjön är en populär fiskesjö.

Lincoln Park erbjuder många olika utomhusaktiviteter i Chicago. Lincoln Park är både namnet på en park samt Chicago kvarteret där parken ligger i. Montrose fågelreservat ligger i Lincoln Park och är känd som en "mellanlandning" för 300 arter av flyttfåglar däribland hackspettar och Purple Martins . En del av buskar i parken kallas "The Magic hedge" sägs att locka ett stort antal fåglar i området. Lincoln Park har också häckande fåglar som Spetsstjärtad duva och Red-Winged koltrastar.

Lincoln Park har också idrotten domstolar och fält, dammar, en lekplats, en rodd-kanal, badstränder, en golfbana, en utomhus teater och ett fitnesscenter. The Lincoln Park lagunen har ofta paddla båtar för uthyrning och Chicagoans är kända för kajak och kanot i lagunen. Besök Lincoln Park Zoo här är en av de mest populära utomhusaktiviteter i Chicago. Den Zoo är vanligtvis öppet året runt och har många barn uppvisar även en petting zoo.

Jackson Park, liksom Lincoln Park, har även ett fågelreservat. Paul Douglas Nature Sanctuary på Trädklädda Island är hem för häckande fåglar som kardinaler och Grönspättorna och blir omkring 250 olika arter av flyttfåglar. Bisamråttor och bäver kan också hittas i Nature Sanctuary. Jackson Park är populärt för friluftsliv i Chicago som picknick och njuta av stränderna vid Lake Michigan under sommarmånaderna. Du kan gå igenom Osaka Garden, Jackson Park vackra japanska trädgård och njuta av härliga treed landskap och rustikt broar.

Millennium Park, i hjärtat av centrum, erbjuder även många utomhusaktiviteter i Chicago. Du kan hyra skridskor och åka skridskor på McCormick Tribune Plaza och Ishallen eller gå på treed stigar i Wrigley Square. Walking on the BP gångbron i den östra delen av Millennium Park är ett bra sätt att se fin utsikt över Chicago medan det fortfarande är utomhus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.