Vad är några friluftsliv i Burlington, Vermont?

hitta massor av utomhusaktiviteter i Burlington, Vermont är inte svårt att göra. Med den vackra naturen och den vidsträckta Lake Champlain i närheten, erbjuder Burlington några av de största utomhusaktiviteter i Vermont. Här är några exempel på friluftsaktiviteter i Burlington att hela familjen kan njuta av. Ett bra ställe att börja utforskningen av utomhusaktiviteter i Burlington är på Main Street Landing. Här kan du njuta av en park som är idealisk för picknick, kasta runt en fotboll med barnen, och även njuta av cykling och rullskridskoåkning. Sidewalk dining ger en chans att njuta av din måltid med sjön och en fantastisk utsikt över Adirondack Mountains i bakgrunden. Cool vindar ut vattnet hålla landningsområdet bekväm även på den varmaste sommardag. Det finns också en vandringsled i foten om du känner för att gå på en promenad i en timme eller två. Det finns stationer längs vandringsleden till vila och även fånga några enastående utsikt över vattnet.

För alla som vill prova på segling och skidåkning i Lake Champlain, släpp in vindar Irland vid Burlington Boathouse. Som en av de mest populära friluftslivet i Burlington, erbjuder sjön rikligt med vatten rekreation, även simning. Du kan njuta av en halv dag eller heldag kryssning runt sjön, får i vissa fiskemetoder, och njuta av mycket sol och vatten-skidåkning. USA Coast Guard licenser alla kaptener med Winds of Ireland, så du kan fokusera på att ha kul medan proffsen ta hand om hanteringen av båten.

En av utomhusaktiviteter i Burlington som du inte vill missa är den Vermont Flower Garden, som ligger längs U. S. Route 7. Här kan du njuta av sex tunnland omsorgsfullt odlade ytorna och vilda blommor. Medan merparten av wildflowers är infödda på Vermont och New England området finns även sorter från hela landet. Stigar som väver genom trädgården är markerade med skyltar som ger namnet på vilda blommor i närområdet, plus lite bakgrund om de tenderar att innehålla dessa blomningar. I vissa fall är anekdoter om historien om blommor eller deras användning i växtbaserade kombinationer ibland inkluderas. Oavsett vilken tid på året du besöker Vermont, det är något som blommar i trädgården. Om du är på humör att ta in en baseball spel, släpp in på stadens Lake Monsters på Centennial Field. Som en klass A Minor League team, Lake Monsters utgör en av de mest populära friluftslivet i Burlington under den korta säsongen. Tillsammans med att se en bra match och få massor av frisk luft, det finns också mycket att se runt University of Vermont campus, där Centennial Fältet är beläget.

Medan staden inte kan vara en stor huvudstadsregionen finns det gott om utomhusaktiviteter i Burlington att njuta. Från roligt i vattnet att vandra i bergen för att titta på en baseball spel på eftermiddagen solsken, erbjuder Burlington mycket roligt som är bra för hela familjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.