Vad är några friluftsliv i Austin, Texas?

Austin, Texas är känd för sitt breda blandning av stilar och människor. Det råder ingen brist på spännande utomhusaktiviteter i Austin, speciellt eftersom vädret här är milt året runt. Oavsett om du tittar på en konsert på Sixth Street eller simma i Barton Springs naturliga poolen hittar du alltid något att göra utomhus i Austin.

Austin sjätte Street är ett utmärkt ställe för att äta, dansa och barrundor. Det var tidigare känt som Pecan Street och det har många olika typer av restauranger och barer. Musiken på dessa platser varierar från land, jazz, hip-hop, rock och mycket mer. Sixth Street är också känd för sina utomhus gata konserter och konsthantverk visas. Västra sidan av sjätte Street är bra för att surfa på one-of-a-kind butiker och antikaffärer samt besöka stugan glass och bakverk.

Simning i Barton Springs Pool är en av de mest populära friluftslivet i Austin's Zilker Park. Poolen är helt naturligt ännu har dykbrädor. På grund av dess naturliga underjordiska källor, stannar vid poolen på ungefär 68 grader Fahrenheit (20 grader) året runt. Zilker Park ligger centralt och dessutom simma, är också känd för utomhusaktiviteter som cykling, volleyboll, fotboll och vandring.

Vandring upp på berget Bonnell anses ofta vara ett av de bästa friluftsliv i Austin som från dess topp kan du se fantastisk stad och åsikter sjön. Den Barton Creek Greenbelt område är ett populärt område för vandring. Eftersom Texas "geografin är så stenig, är bergsklättring annan utomhusaktivitet du troligtvis kommer att se runt Austin.

Definitivt en av de mest ovanliga friluftslivet i Austin är BAT tittar. Downtown Austin's Congress Avenue Bridge har den största koloni av fladdermöss i en nordamerikansk stad. The Bat räknas här är så hög som en och en halv miljon ibland. Den bästa tiden för att titta på fladdermössen sägs vara vid solnedgången i slutet av sommaren då många fladdermöss är på flykt för att leta mat.

vattensporter Populära uteaktiviteter i Austin. Lake Travis är känd för vattenskidor och fiske. Havskatt och sorter av bas sägs vara ganska flitigt i Lake Travis. Lake Buchanan är en mycket populär sjö för fiske efter largemouth och randiga bas. Segling och paddling är andra vanliga utomhusaktiviteter i Austin sjöar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.