Vad är några bra saker att göra i Seattle, Washington?

Seattle, mest känd som födelseplatsen för Starbucks och grunge musik, är en utmärkt destination. En pulserande och livliga staden erbjuder Seattle något för alla. The Space Needle, en av de mest kända inslagen i Seattle skyline, är ett måste för alla besökare. Byggd för att fira 1962 Världsutställningen, Space Needle dragen en utsiktsplats, restaurang och souvenirbutik. Det tar bara 43 sekunder för besökaren att nå toppen av Space Needle med hiss, men det är inte ovanligt att vänta i kö för en timme eller mer för att få chansen att se denna viktiga milstolpe. The Seattle Underground, en kedja av källare och gångar under gatorna i downtown Seattle, är en fascinerande dragningskraft på historia buffs. Efter den stora Seattle Fire 1889, byggdes gatorna en nivå högre än den ursprungliga staden för att minska risken för översvämningar. Idag finns det guidade turer i ruinerna från den ursprungliga staden. Vuxna kan även välja att ta en specialversion av grundläggande turné som inkluderar en diskussion om Seattle anslutning till prostitution, opiumhandeln, och andra obehagliga sysselsättningar.

Seattle turister flockas till Pike Place Market, som anges i det nationella registret över historiska platser som det tredje äldsta kontinuerligt-operativa bondens marknad i USA. En av Pike Place Market populäraste attraktioner är Pike Place Fish Market. Mest känd som marknaden förekommer i en episod av Fraiser , är Pike Place Fish Market unik genom att de anställda skickar fisken flyger genom luften för att hålla luften fräsch och kul.

Seattle är en fantastisk plats att besöka om du är passionerade när det gäller scenkonst. Seattle Symphony Orchestra, Seattle Opera och Pacific Northwest Ballet har ett världsomspännande rykte för framställning av kvalitetsviner visar. Alternativa musikscenen funktioner band som Murder City Devils, The Postal Service, och The Shins. Poetry slams och frans föreställningar teater är också mycket populär i staden.

Seattles svalare klimatet gör staden perfekt för vandring, cykling och andra idrottsaktiviteter. Om du är ett fan av professionell idrott, kan du också se Seattle Mariners, Seattle Storm, Seattle SuperSonics, Seattle Seahawks, Seattle Sounders, och Seattle Thunderbirds i aktion. NCAA Division II skolor Seattle University och Seattle Pacific University, plus Division I University of Washington, erbjuder kollegialt sport underhållning också.

Animal lovers i alla åldrar kommer att vilja göra ett stopp på The Woodland Park Zoo, en anläggning som har uppnått internationellt erkännande för sin unika utställningar djurliv nedsänkning. Seattle Aquarium, med en mängd olika bevarande utställningar och en samling av sjöliv konst, är en annan attraktion som är värt ett besök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.