Vad är några bra restauranger i Montgomery, Alabama?

Liksom många andra städer, har Montgomery ett fint urval av lokalt ägda restauranger som ger variation och stil för besökare och medborgare. Här är bara några av de lokala restaurangerna i Montgomery som håller medborgare och besökare både full och glad.

Downtown Montgomery är centrum för såväl staten kontor Alabama och flera av de största kulturella sevärdheter i staden . En av de mest populära av innerstaden restauranger i Montgomery är Montgomery Brewing Company, som ligger på Jefferson Street. Inrymd i vad som en gång var en gammal bomull lager, detta Casual dining är beläget inom gångavstånd från Riverwalk Stadium. Med ett sortiment av öl signatur förslag som bryggs på plats, föreslår menyn olika val av öl för varje förrätter.

På begäran kan du smaka på varje undertecknande öl och välja den du gillar bäst. Menyalternativ allt från enkel hamburgare till mer exotiska skaldjur alternativ. En av de lokala favoriter är den Cajun pizza som ofta kopplas ihop med blandade gröna sallader och ett generöst glas Montgomery Blonde ale. För personer som föredrar vin eller läsk i stället för öl finns det val som kommer att vara rätt för nästan alla smaker.

För en snabb korv och plisserade frites, inget slår den historiska Chris "Hot Dogs på Dexter Avenue. Ligger några kvarter från delstatens huvudstad byggnaden, är Chris en av de äldsta fortfarande restauranger i Montgomery. I branschen sedan 1917, invånarna flock till Chris "för gammaldags korv och hamburgare som serveras med ett berg av fransk potatis. Den hamburgare och korvar är beredda att beställa medan du väntar. En av anledningarna Chris "Hot Dogs är kvar i verksamheten under alla dessa år är deras hemliga sås som används frikostigt på kött samt dippsåser för frites. Restaurangen har en lunch disk samt en sektion med bekväma bås.

Förankring västra sidan av centrum är en av de bästa pizza restaurangerna i Montgomery. Tonys Pizza, beläget på Dag Street, har en lång historia av hög kvalitet. Deras paradrätt kallas en runda till Italien. Med en hand kastade tunn skorpa, denna pizza är staplade hög med massor av kött, ost och andra pålägg. Ett varningens ord när du njuter av en bit av husets specialitet: det finns alltför många ingredienser för dig att plocka upp slice. Använd en gaffel i stället. nordöstra hörnet av staden Montgomery är värd till en integrerad del av stadens historia, känd som Gamla Stan Alabama. Inbäddad bland historiska hem, kyrkor, och utställningar är en favorit lokal kaffehuset som heter Nellie Camerons. Ligger på Hull Street, Nellie Camerons är döpt efter mormor till Dave Cameron, som äger och driver kaffehuset med sin fru Teresa. Gästerna kan njuta av en avkopplande atmosfär, komplett med ett brett urval av nybryggt kaffe och te och smaksatt på beställning. För en snabb behandling, finns det gott om cookies, muffins och andra sötsaker att njuta.

Heartier aptit kan välja mouthwatering Chef och grekiska sallader, tillsammans med flera signatur smörgåsar. Gäster som besöker Nellie Camerons på lördagar kan vara i en särskild behandling. Lokala bluegrass musiker samlas för improvisation jam sessions på den dagen, där gästerna kan njuta av gamla favoriter och samtidigt koppla av med en varm latte eller en kall chai blandning.

För husmanskost, slår ingenting Capital Grill, beläget i Midtown-distriktet på Mt. Meigs Road. Med traditionella kött och tre erbjudanden dagligen erbjuder Capital Grill också ett urval av poster frukost på morgonen och en rad förrätter special fisk till lunch och middag. En av de mer populära erbjudanden finns på Capital Grill är deras grekisk sallad, försiktigt kastade med salladsdressing som görs från grunden i restaurangkök. Om du frågar, kommer personalen gärna hälla upp en flaska av förbandet för dig att ta hem.

thailändsk mat i den laotiska tradition finns på Green Papaya, beläget i restaurerade Eastbrook Shopping Center. Personer som aldrig provat thailändsk mat kommer att förvånas över menyvalen, som omfattar soppor, kryddig kupade som innehåller kött, grönsaker och frukter, och kombinationer tofu. Börja kvällen med stekt tofu skivor eller sammanfattning stekt kycklingvingar, och sedan gå till sådana favoriter som kryddig Thai spagetti. Vegetarianer kommer att finna det lätt att ersätta tofu för kött i någon av rätterna, medan kött älskare kan begära en blandning av nötkött, kyckling och skaldjur om de vill. Många anser att Green Papaya att vara en av de bästa thailändska restaurangerna i Montgomery.

Corsino's on South Court Street har varit en favorit vattenhål i över fem decennier. Erbjuder lunch och middag, det äldsta av alla italienska restauranger i Montgomery är lokalt kända för sin spaghetti, aubergine parmigiana, och förrätter lasagne. Högar med rykande het vitlöksbröd och generösa portioner sallad göra detta till en utmärkt plats att ta en snabb lunch eller njuta av en god och fyllning middag innan du beger dig ut på en konsert eller baseball spel. Utmärkt val av viner erbjuds i samband med måltid och hem bryggt te och massor av läsk på sidan också.

Lokala restauranger i Montgomery erbjuder ett brett utbud av alternativ, med något för nästan alla smaker. True till södra tradition av gästfrihet, ingen går hungrig i Montgomery än genom val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.