Vad är några bra Semestertips för hundägare?

Semester med hund kan vara en mardröm eller de kan vara några av de mest minnesvärda resor i ditt liv. Det är verkligen allt beror på planeringen. Innan du även besluta att ta Fido tillsammans, bör du ställa dig ett antal frågor för att kontrollera att du gör rätt val. Först måste du förstå att ta din hund på semester kan göra resandet roligare, men också svårare. Du behöver ta hänsyn till toalettbesök, sova arrangemang, och regelbundna promenader. Om din idé om en semester tillbringar dagen shoppa eller besöka sevärdheter, då du (och Fido) skulle göra bättre ensam. Hundens personlighet är också viktig. Djur som bark kontinuerligt eller är skygg omkring främlingar, vare sig människor eller andra djur, finns inga goda kandidater för resande.

Semester med hundar kan vara kul om du är säker på att resan kommer att gynna både din hund och dig själv. Om så är fallet, här är några idéer om hur man kan göra det mesta av en semester med din hund.

Är din hund en stad hund? Bara ta honom med sig när du besöker släktingar eller kontroll på hotell för ett par dagar. Många hotell och bed and breakfast är djurvänliga och kommer inte att invända mot hundens närvaro. City semester är en bra idé för små hundar eller hundar som inte behöver mycket motion och kommer gärna att vänta på dig när du går och handlar.

Beach semester med hundar blir allt vanligare. Medan många kräver att hunden leashed, andra tillåter ägare att släppa lös djuret om han kan hållas under röststyrning hela tiden. De flesta stränderna låta hundar bada. Några stränder, Long Beach i Kalifornien, har en särskild areal som används för hundägare. The Dog Zone i Long Beach är en tre hektar stor område där hundar får springa och simma koppel-free.

Camping är också en hund-vänliga alternativet, och många campingplatser även har speciella spår markerade för hundägare som vill ge sina kamrater en speciell behandling. Vissa platser, t. ex. 4Peaks Stugor i Adirondacks, göra semesterresor med hundar den ultimata upplevelsen, eftersom de uppmuntrar semesterfirare att ta sina husdjur tillsammans för att göra utomhus upplevelsen mer njutbar.

Vad du än väljer att göra, forskning resmål och alternativ i förväg. Kontrollera att den plats du väljer accepterar hundar och organisera allt detta så både du och ditt husdjur kan njuta av resan så mycket som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.